reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Xmamuska trzymam kciuki, zeby wszystko sie dobrze skonczylo, bo oczywiscie nie ma innej opcji. :tak: GLOWA DO GORY

reklama
Xmamuśka Trzymam za ciebie kciuki :tak: Dasz radę i nie zamartwiaj się na zapas. Wiem, że komuś latwo to mówić, ale zajmij się czymś i przestać o tym myśleć. Myśl pozytywnie, bo to w leczeniu bardzo ważne :tak: A my wszystkie jesteśmy z tobą :tak:

A ja jutro idę do ortopedy z ręką .....................nic nie mogę nią robić ..............zrobił sie jakiś twardy guz i boli jak diabli................:zawstydzona/y::baffled: do tego Paweł na nockę idzie i ja muszę dziś panny umyć i położyć spać

Tynka, mojej mamie kiedyś jakaś kość wyszła właśnie w okolicach nadgarstka. Była u kręgarza, nastawił jej tą rękę, przyłożył 5zł i zawinął bandarzem. KAzał nosić jakiś czas. Może też masz coś podobnego? Ona też pamiętam nic tą ręką nie mogła robić, taki ból okropny:no:.

A ja jutro idę do ortopedy z ręką .....................nic nie mogę nią robić ..............zrobił sie jakiś twardy guz i boli jak diabli................:zawstydzona/y::baffled: do tego Paweł na nockę idzie i ja muszę dziś panny umyć i położyć spać
TYNKA OSZCZEDZAJ REKE, A SWOJA DROGA CIEKAWE CO TO JEST BO JUZ PRZECIEZ BYLAS U LEKARZA I NIC NIE WSKAZYWALO NA TO ZE MOZE SIE COS DZIAC

no ale byłam u internisty a teraz idę do ortopedy ...................... pewnie będzie jakieś prześwietlenie albo usg ...........zobaczymy ..............znów zrobiłam kompres i jest lepiej ..........Bogu dzięki Emila w miarę myje sie i ubiera sama wiec jakoś nam to poszło już grzecznie leży w łóżku a Natalka była markotna i Paweł zdążył ja obrobić przed wyjściem do pracy :sorry2:

A mnie jakieś choróbsko chwyciło...coś w rodzaju grypy...bolą kości, kręci sie w głowie, kaszel itp.Wybrałam sie do lekarza i nie dość zeledwo stałam na nogach to...
tak mi ciśnienie podniosła. Kobieta z rejestacji zaproponowała zebym soie przyjechała za godz a ze byłam z mezem tak tez zrobiliśmy a wchodzac do lekarki na pytanie czy można wejść usłyszalam :"No prosze ale i tak jest już póżno!!!).Rece mi opadly ale co mi pozostało?Zostać samej z tym choróbskiem (tym bardziej ze karmie jeszcze Klaudusie i jak wiecie nie mogę brać wszystkich lekarstw).....Przyznajcie miłe przyjecie?-przeżywałam 1,5 dnia!!!
Dzisiaj już troche lepiej ze mna ale za to chwyciło mojego męża i córcie:no::no::wściekła/y::wściekła/y:.A dopiero co mieli grypę żołądkową:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no:

Justynka zdrowka dla twojej rodzinki-grypsko sio:wściekła/y::wściekła/y:

Tynka:szok:mam nadzieje ze to naprawde nic powaznego,boszzz ale ci ta reka plata figle,czekamy na jutrzejsze relacje z wizyty

a ja mam 3 tydzien @(zmienilam tabletki antykoncepcyjne ,bo po starych glowa mnie bolala i bylam oslabiona),ale bylo to lepsze niz 3 tygodnie@:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,jutro musze zadzwonic do ginekologa bo juz mam dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ojej Tynka, rzeczywiście masz problemik z tą ręką. A już było lepiej. Lepiej idź do specjalisty, niech zrobi jakieś prześwietlenie, albo coś. Powodzenia i daj znać (jeśli zdołasz coś napisać)
A może sąsiadka Ci pomoże...

Justynka wygońcie to choróbsko precz. Dużo zdrówka. A u tych lekarzy to fakt - zamiast wyzdrowieć, to dopiero można się rozchorować z nerwów.

reklama
Do góry