reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

no właśnie ręka mnie już nie boli :baffled::confused::szok:....................nic a nic zero .........................:no:
no to dorze, ale do lekarza idz, biegusiem:tak:

Justynka faktycznie, przyjecie u lekarza bardzo "mile" - zycze zdrowka
ja sie najbardziej boje tej jelitowki, zwlaszcza zeby Juli nie zlapalo

reklama
Justynka ... ja to jestem strasznie "uczulona" na takie traktowanie przez lekarzy :angry::angry::angry: ... normalnie skandal :wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y:
Współczuję :blink: ... dobrze przynajmniej, że już lepiej się czujesz :tak:

Tynka ... i co powiedział ortopeda?

Monia ... jak tam Twoja kontrola oczka, jesteś już po?

A u tych lekarzy to fakt - zamiast wyzdrowieć, to dopiero można się rozchorować z nerwów.

Dokładnie!Jutro idę do kotroli...ale już do innej lekarki.

Dziekujemy Wam Dziewczynki za miłe i ciepłe słowka.
Ja mam się lepiej chociaż ciągle słaba Klaudusia ma goraczke(byłyśmy u lekarza-nie jest najgorzej tylko gardło czerwone....bo ja to mam jakieś szmery na skrzelach)a mój mąż to już jest w ogóle MAT.W CAŁYM SWOIM ŻYCIU NIE ZJADŁ TYLE TABLETEK CO TERAZ przez te 2 -3 dni.

No pięknie Tynka pięknie.

A ja dziś już prawie nie mówię. Mam taką chrypę, że szok, reszta ciała w miarę, ale ta chrypa i ten katar, tfi!

Justynka_24 przykro mi, wracajcie szybko do zdrowka, mam nadzieje ze bedzie ok i ze juz sie nie spotkacie z 'tak mila atmosfera':wściekła/y::wściekła/y:

tynka do lekarza!! kontrola jest bardzo wazna tymbardziej ze cie dopadlo z ta reka nie wiadomo skad!! lepiej sprawdz czy wszystko ok!! a jakbys nie miala z kim zostawic dziewczynek podrzuc je do mnie:-):-)

Lorien dobrze ze reszta ciala w miare:-D:-D glos nie do wszystkiego jest potrzebny:-)

reklama
Tynka, cos mi sie wydaje ze tak jak ja niebardzo lubisz takie wycieczki do lekarza. Ja jak mam pojsc do jakiegokolwiek (no chyba ze to ginekolog:-D) to mnie straszny nerw trzepie:tak:

Do góry