reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

No to super zywa mam nadzieje ze kuracja pomoze ale gdybys nawet musiala miec ta laparoskopie to nie ma sie czego bac. Ja mialam usuwany woreczek zolciowy i bylam wszystkiego w szpitalu 3 dni na drugi dzien wyszlam do domy zadnego szwa tylko cztery dzierki w brzuchu ktorych juz nawet nie widac. I od razu czulam sie super tak jakbym nie miala zadnej operacji.

reklama
Hej a ja mam dolka i caly dzien rycze bylam dzis na wizycie u endrokrynologa i okazalo sie ze z moja tarczyca coraz gorzej,nawet pojawily sie guzki i lekarz powiedziala ze jak narazie niewygladaja na RAKA matko caly swiat mi sie przed oczami przewinol.tak sie boje nastepna wizyte mam 10 marca i wtedy powiem ze zdecydowalam sie na leczenie jodem, to ponoc jest bardzo dobre, lepsze od operacji,matko tak mi zle,martwie sie:-(

Ojej Xmamuska wspolczuje...:( mam nadzieje ze okaze sie ze te guzki to nic powaznego.
Jod jest dobry tylko sie potem radioaktywnym jest (Moja znajoma nie mogla zblizac sie do Olci przez tydzien)

Moja Ciocia też świeciła Aniay ale chyba nie po jodzie tylko po radzie. Ale pewności nie mam.

Xmamuśka będzie dobrze, tarczyca to niestety częsta choroba naszego pokolenia, ale można skutecznie ją leczyć.

Xmamuska, nie łam się. Teraz są tak skuteczne metody leczenia tarczycy, że nie ma się co na zapas martwić. Na pewno wszystko będzie dobrze;-)

xmamuśka nie martw się będzie dobrze! Moja Mama tez choruje na nadczynność tarczycy (ja sama miałam guzki) dostaniesz jod i będzie dobrze.

Po jodzie też się "świeci" :tak: Moja Mama nie mogła się zbliżac do mojej ciężarnej bratowej a teraz jest już całkiem dobrze tylko na kontrole jeździ.

Nie smuć się lekarze ci pomogą :tak:

Xmamuśka, nic się nie bój, napewno dasz radę:tak:. Moja mama od dawna choruje na tarczycę, lekarz jej powiedział, że będzie brała leki dożywotnio, ale przynajmniej hormon tarczycy utrzymuje się na stałym poziomie. A od czasu do czasu chodzi na terapię w grocie solnej (klimat nadmorski). Lekarz kazał jej zrobić biopsję, ale się nie zgodziła:angry:.
Napewno wszystko się ułoży:tak:.
Oj te przeklęte choróbska:wściekła/y::wściekła/y:, precz od nas!!

xmamuska moze niebedzie tak zle, wiele chorob tylko tak groznie wyglada - napewno bedzie dobrze. wierze jednak ze sie martwisz - taka to juz ludzka natura, glowa do gory

reklama
Dzięki dziewczyny,ja na tarczyce lecze sie od 3 lat ale leki to już i tak do końca życia będe musiała brać:tak: dziśjużmoje samopoczucie lepiej,choć i tak często o tym myśle:-(

Do góry