Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zywa mysle ze nie ma sie co bac i jezeli beda chcieli usunac ti trzeba to zrobic zeby nie bolalo cie wiecej bo ile mozna sie meczyc.
Żywa .... Antenka ma rację , a jak miewasz się Ty kochana :-)???
W tym sęk, że mnie nic nie boli. Ja miałam problem z układem pokarmowym, poszłam na USG i się okazało, że mam torbiel, a brzuch mnie bolał, bo się objadłam nie tego co trzeba. Ten torbiel mnie nigdy nie bolał.
Ano czuje się świetnie, dzieki;-). Wzięłam pare razy hepatil i jest ok. Tylko teraz jakieś przeziębiienie załapałam, mam kaszel, katar, jestem zdechlak.
... oj jesteś Żywa, jesteś ;-);-) ... kuruj się szybciutko, dużo zdrówka :-). Tylko teraz jakieś przeziębiienie załapałam, mam kaszel, katar, jestem zdechlak.