reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Zywa mysle ze nie ma sie co bac i jezeli beda chcieli usunac ti trzeba to zrobic zeby nie bolalo cie wiecej bo ile mozna sie meczyc.

reklama
Zywa mysle ze nie ma sie co bac i jezeli beda chcieli usunac ti trzeba to zrobic zeby nie bolalo cie wiecej bo ile mozna sie meczyc.

W tym sęk, że mnie nic nie boli:-D. Ja miałam problem z układem pokarmowym, poszłam na USG i się okazało, że mam torbiel, a brzuch mnie bolał, bo się objadłam nie tego co trzeba:-D. Ten torbiel mnie nigdy nie bolał:no:.

Żywa .... Antenka ma rację :tak:, a jak miewasz się Ty kochana :-)???

Ano czuje się świetnie, dzieki;-). Wzięłam pare razy hepatil i jest ok:-D. Tylko teraz jakieś przeziębiienie załapałam, mam kaszel, katar, jestem zdechlak:-D.

W tym sęk, że mnie nic nie boli:-D. Ja miałam problem z układem pokarmowym, poszłam na USG i się okazało, że mam torbiel, a brzuch mnie bolał, bo się objadłam nie tego co trzeba:-D. Ten torbiel mnie nigdy nie bolał:no:.

Ano czuje się świetnie, dzieki;-). Wzięłam pare razy hepatil i jest ok:-D. Tylko teraz jakieś przeziębiienie załapałam, mam kaszel, katar, jestem zdechlak:-D.

Żywa to ty miałaś szczęście, że wykryto ci ten torbiel :tak: Mam nadzieję, że on ci się zasuszy :nerd:
Teraz to ty musisz się leczyć :tak: Na to przeziębienie, oczywiście ;-):-D

mnie tez ta torbiel niebolala, ani w niczym nie przeszkadzala no i sama sie wchlonela, jezeli nie boli i ni przeszkadza i lekarze nie zalecaja usuniecia ja bym nie usuwala, - tak zreszta zrobilam i sama znikla. bedzie ok

W zasadzie to mnie nie boli. Ale teraz jak wiem, że go mam, to sobie przypominam, że czasem tam mnie coś kłuło w okolicy, ale nigdy nie na tyle, zeby sie tym martwić.. Mam nadzieje, ze nie będzie potrzebne usunięcie.. Wizyte u ginka mam w środę, a miałam mieć dziś, ale ma tyle osób, że przełożył część wizyt na środę.. No ale tyle czasu to mam, że 2 dni w tą czy w tamtą nie robi różnicy:-D.

reklama
No to na razie mi się upiekło, uff:-D. Torbiel powiększył się do rozmiarów 6cm:szok:, ale na razie dostałam 3miesięczną kurację hormonalną. Jak to nie pomoże to wtedy usuną mi go laparoskopowo, więc chyba nie będzie tak źle;-). Dziękuje Wam za słowa otuchy:tak::-).

Do góry