reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
no jasne, że wszystko opowiem! Juz się nie mogę doczekać, tym bardziej że jak już wcześniej pisałam, to najfajniejszy czas na oglądanie dzidzusiów.

Witam kobietki
my też wybieramy się w czwartek do lekarza na USG. byliśmy 23 czerwca i widzielismy nasze maleństwo, ale teraz to będzie lepsze USG - 3D i dostaniemy zdjęcie naszego baby. Pozstaram się wkleić
Milych wrażeń u lekarza

No i już po badaniu. Naoglądałam się tego mojego trzpiota, ale ciągle mi mało. Na początku nie bardzo się ruszało, ale na moją uwagę, że coś jakoś się nie rusza tak zaczął fikać, że ginka aż się zaczęła śmiać. Moje dziecko jes całe i zdrowe, wszystko ma na miejscu i bardzo ładnie rozwinięte, ładnie widać móżdżek, kręgosłupek jak sznureczek paciorków, przezierność karkowa w taka jak powinna być, sreduszko pika równiutko, brzuszek okrągły i gładziutki. Fajne to moje dzidzi. No i baaardzo duże, bo już ma aż 7 cm! Mam zdięcia, ale muszę pomyśleć jak je wkleić, bo przy moim kompie nie ma skanera ani nic przez co można by wam wrzucić

Xandii to superowo! Bardzo się cieszę, mam nadzieję, a raczej jestem pewna że wszystkie nasze dzidzie są zdrowiutkie.
A aparatu cyfrowego nie masz żeby zrobić zdjęcie zdjęciu??????

reklama
Do góry