reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Ciesze sie dziewczyny ze u was wszystko ok.Ja ide do lekarza dopiero 14 lipca :( az sie nie moge doczekac zobaczyc moja dzidzie ;D

reklama
Elżbietko
dawno mnie nie było , bo lekarz kazał leżakować i wysłał na zwolnienie ...(miałam na początku problemy, jeśli pamiętasz)....a ja internet miałam tylko w pracy. Ale stał się cud i od wczoraj jestem posiadaczką kompa! Babby boom już dodałam do ulubionych.
Jestem w ostatnich 2 dniach 11 tygodnia ( nie wiem czemu suwaczek pokazuje mi 12tyg. muszę przy nim pomajstrować). Czuję się dobrze, dzidzia ładnie rośnie (brzuch tez - przez co tylko 1 spodnie nie cisną w pasie) - w wolnej chwili wrzucę jakies zdjęcia.

A jak ty się czujesz? Wszystko dobrze?

Ja już byłam w na zakupach w ciuszkowym sklepie, (właściwie to w namiotowym), znalazłam kilka fajnych rzeczy, ale tak serio to ubrania dla ciężarwek są obrzydliwe, i naprawdę nie chodzi o rozmiar, bo to zrozumiałe że to nie będą łaszki nr 38

Elzbietko, powiem Ci, ze czujemy sie bardzo dobrze. nie wiem, czy to zasluga klimatu, czy czegos innego, ale ta ciaze przechodze znacznie lepiej, prawie nie wiem co to mdlosci:) tylko ostatnio jakas rozespana chodze,. a poiza tym wszystko jak najlepiej:)

xandii
masz racje-wczoraj czegos dla siebie szukam wiekszego w okolicach brzucha. Trudno znalezc cos ladnego. Kolory i fasony jak dla starych bab. Bylam w H and M - same potwornosci. Narazie zaczynam rozgladac sie za spodniami i jakac spodnica, bo wszystko zaczyna uwierac...musze poszukac jakiegos ciazowego sklepu. Jak bedziecie mialy namiary na fajny sklep w Wawie - dajcie znac...

Kamila, ja po wizycie w H&M na stoisku mama, jestem podłamana :(
ponoś na kabatach i na stokłosach jest sklep "9miesięcy" i tam są fajne ciuszki "ciążowo-młodzieżowe" :laugh:. moaj koleżanka tam sie ubierala i ja mam zamiartam sie wybrac :) moze jutro jak bede sie dobrze czuła :)
a tak wogóle kupialm sobie super lekko ciążową bluzeczke w de facto :)

reklama
a ja na wyprzedazy w Jacqueline Riu- kopertowa bluzke - na ciaze i nie tylko...
daleko ten ursynow, ale trzeba bedzie sie wybrac....

Do góry