julcia7777
Fanka BB :)
U mnie nicDziewczyny taka cisza...Ciekawe czy się nowe wieści szykują
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nicDziewczyny taka cisza...Ciekawe czy się nowe wieści szykują
![]()
U nas 38+6. W piątek szyjka była krótka, ale zamknietaU mnie nicByłam chora i może dlatego wszystko się tak opóźnia, lekarka mówiła, że mam dwa tygodnie jeszcze i chodzę na ktg i przepływy. A jak u Was?
![]()
Mam tak samoU nas 38+6. W piątek szyjka była krótka, ale zamknietadziś wizyta i KTG. Mam nadzieję, że coś się ruszyło. Skurcze całkowicie się wyciszyły
cos czuje, że sobie poczekamy a już mam dość. Noce są dla mnie tragiczne. Mlody cała noc buszuje, spać się nie da
![]()
Uparte te nasze dzieciMam tak samou mnie 38 tydzień
![]()
Kurcze myślałam że już coś się dzieje a tu malutka ma w brzuszku za dobrzeU mnie też cisza.... 39+4. Dzisiaj mam kolejna wizytę, na której już planowałam nie byćale moje dziecko zadecydowało inaczej. 04.02 już będę miała wywoływany poród co mnie dodatkowo stresuje
i ogólnie mam depresję przedporodowa i super ekstra nastrój
najgorsze jest to że to wywołanie najprawdopodobniej nie w tym szpitalu w którym bym chciała rodzic i bez zzo...
Już też może być w każdej chwiliU nas 38+6. W piątek szyjka była krótka, ale zamknietadziś wizyta i KTG. Mam nadzieję, że coś się ruszyło. Skurcze całkowicie się wyciszyły
cos czuje, że sobie poczekamy a już mam dość. Noce są dla mnie tragiczne. Mlody cała noc buszuje, spać się nie da
![]()
Tak czy siak to już końcówka. Coraz bliższe spotkanie z dzidziusiemU mnie nicByłam chora i może dlatego wszystko się tak opóźnia, lekarka mówiła, że mam dwa tygodnie jeszcze i chodzę na ktg i przepływy. A jak u Was?
![]()
Też mam taką depresję chybaU mnie też cisza.... 39+4. Dzisiaj mam kolejna wizytę, na której już planowałam nie byćale moje dziecko zadecydowało inaczej. 04.02 już będę miała wywoływany poród co mnie dodatkowo stresuje
i ogólnie mam depresję przedporodowa i super ekstra nastrój
najgorsze jest to że to wywołanie najprawdopodobniej nie w tym szpitalu w którym bym chciała rodzic i bez zzo...
Jak mam być szczera to tej wizyty tydz temu też już nie planowałamTeż mam taką depresję chybaja już z moją gin planowałam nie być 2 tyg temu na wizycie
o matko, współczuję. Mam nadzieję, że ruszy cos do tego czasu samo
![]()