reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

U nas też rozpakowani w wigilię 🎅🏼❤️. Mała Ania 3240g i 55 cm urodzona wg szpitala 36+5 wiec dwudniowy wczesniaczek 🥹. 23/12 od 9:20 zaczęły odchodzić mi wody a malutka urodzona około 30h później więc ciężko było nie powiem 😅🙈. życzę Wam żeby poszło Wam sprawniej niż nam 😅❤️
Wow! Ale was tu poszło w święta! Gratulacje ❤️ wczesniaczek ale za to spory ❤️

reklama
Dziewczyny GRATULUJĘ każdej z Was!!!!🤗 Mega super wiadomości. Kurczę weszłam na chwilkę na forum napisać , że wystraszyłam się i że może się zdarzyć, że nie wytrzymam do Nowego Roku a tu taka radość, piękne wiadomości♥️ najpiękniejszy prezent świąteczny w życiu jaki jest możliwy♥️ życzę Wam i maluszkom wszystkiego naj naj lepszego😘 a ja? Czekam czy coś się rozkręci...😉

Cześć dziewczyny🙂 Święta, święta i zaraz po świętach🙂 jak się czujecie? My z mężem stwierdzamy, że nasza mała jeszcze wyjść nie chce. Brzuch ogromny i napięty. Tyle pracy co ja zrobiłam i naszykowalam na święta to nic a nic nie przyspieszyło. Dzisiaj zasnęłam nad ranem , chodziłam pół nocy po mieszkaniu. To już jest męczarnia dla mnie. Fajnie mają dziewczyny, które już mają maluszków i mają to za sobą🥰 nie znam Was osobiście , ale myślałam o Was, że taki piękny teraz czas macie♥️ a ze świąt ogólnie jestem zadowolona , bardzo spokojnie i nastrojowo. Ja, mąż i nasze dzieci. Pozdrawiam Was wszystkie bo i czekamy na dalsze dobre wiadomości🤗

Dziewczyny, puchna Wam palce lub stopy? Jakies rady? Bo ponad 35 tygodni obyło się bez takich rewelacji🫣
Jestem w 33 tygodniu ciąży, palce u rąk mam trochę spuchnięte. Kostki na szczęście jeszcze nie:) ogólnie mam wrażenie, że dużo wody mi się teraz zatrzymuje w organizmie. I bardzo urósł mi brzuch w ostatnim czasie. Maluszek waży ponad 2300:) a Wasze?:)

Jestem w 33 tygodniu ciąży, palce u rąk mam trochę spuchnięte. Kostki na szczęście jeszcze nie:) ogólnie mam wrażenie, że dużo wody mi się teraz zatrzymuje w organizmie. I bardzo urósł mi brzuch w ostatnim czasie. Maluszek waży ponad 2300:) a Wasze?:)
U mnie było ostatnio 2700 czlowieka😊
A opuchlizna zaczela sie od palców i dziś jak zdjęłam skarpety to zauważyłam, że nogi tez lekko opuchnięte 😔

reklama
U mnie było ostatnio 2700 czlowieka😊
A opuchlizna zaczela sie od palców i dziś jak zdjęłam skarpety to zauważyłam, że nogi tez lekko opuchnięte 😔
Miałam nadzieję, że to mnie ominie. Nie przytyłam jakoś dużo, ale czuję się teraz jak piłka:D to moja pierwsza ciąża:)
W szkole rodzenia u nas mówili, że opuchliznę należy kontrolować, w razie zbyt dużej to jechać do szpitala

Do góry