reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Wy nie straszcie bo ja się czuje teraz świetnie i aż się boję, że za chwilę oberwę za to świetne samopoczucie 🤣🤣 gorszy chyba był dla mnie drugi trymestr 😅😅 za to czas mi się tak ciągnie... Mam wrażenie, że nie dotrwamy do następnej wizyty u lekarza 🤣

Jest jeszcze jedna rzecz, która mi mocno doskwiera, a mianowicie piersi 🤣 są tak duże i ciężkie że mi uciskają na brzuch i przez to mnie boli i ściąga go w dół, przez co skóra tego brzucha jeszcze bardziej mnie boli 🤣problemy pierwszego świata 🤣 za duże piersi 🤣🤣🤣
mnie tez to drazni i skora mi dretwieje jeszcze do tego .. nigdy nie mialam cyckow duzych a teraz mnie tak draznia 😂 o wielkich sutach nie wspomne haha

mnie tez to drazni i skora mi dretwieje jeszcze do tego .. nigdy nie mialam cyckow duzych a teraz mnie tak draznia 😂 o wielkich sutach nie wspomne haha
No to mnie też zszokowało 🤣 miałam takie ładne sutki a teraz 😱 ciekawe czy wrócą do siebie xD ja miałam takie ładne piersi, większe, ale teraz... Rozpływające się na brzuchu 🤣

reklama
Do góry