reklama
Czyli masz jasny wybórJak ja się cieszę, że na Was trafiłam Jagoda jest pierwszym imieniem, które mi się podoba, poza Blanką, o której mąż nie chce słyszec
Mam tak czasem i od razu musze zmienić pozycję bo serce mi wali jak oszalale.Ja czuję taki ucisk zazwyczaj jak siedzę. Ogólnie jak mam ten ucisk to ciężko mi znaleźć wtedy pozycję, w której będzie mi wygodnie
Do tych wspaniałych objawów to jeszcze trzeba dodać
Wy nie straszcie bo ja się czuje teraz świetnie i aż się boję, że za chwilę oberwę za to świetne samopoczucie gorszy chyba był dla mnie drugi trymestr za to czas mi się tak ciągnie... Mam wrażenie, że nie dotrwamy do następnej wizyty u lekarza
Palinka13
Moderator
mnie tez to drazni i skora mi dretwieje jeszcze do tego .. nigdy nie mialam cyckow duzych a teraz mnie tak draznia o wielkich sutach nie wspomne hahaJest jeszcze jedna rzecz, która mi mocno doskwiera, a mianowicie piersi są tak duże i ciężkie że mi uciskają na brzuch i przez to mnie boli i ściąga go w dół, przez co skóra tego brzucha jeszcze bardziej mnie boli problemy pierwszego świata za duże piersi
No mi właśnie ostatnio też a dzisiaj w nocy to się aż zdenerwowałam i wstałam z łóżka przez ten ucisk na klatkę piersiowąMam tak czasem i od razu musze zmienić pozycję bo serce mi wali jak oszalale.
Do tych wspaniałych objawów to jeszcze trzeba dodać
Haha ja mam zawsze małe, nawet w ciąży i przy karmieniu. I gdzie tu sprawiedliwość???mnie tez to drazni i skora mi dretwieje jeszcze do tego .. nigdy nie mialam cyckow duzych a teraz mnie tak draznia o wielkich sutach nie wspomne haha
Palinka13
Moderator
ja juz wole miec rodzynki przynajmniej nic nie drazniHaha ja mam zawsze małe, nawet w ciąży i przy karmieniu. I gdzie tu sprawiedliwość???
No to mnie też zszokowało miałam takie ładne sutki a teraz ciekawe czy wrócą do siebie xD ja miałam takie ładne piersi, większe, ale teraz... Rozpływające się na brzuchumnie tez to drazni i skora mi dretwieje jeszcze do tego .. nigdy nie mialam cyckow duzych a teraz mnie tak draznia o wielkich sutach nie wspomne haha
reklama
Palinka13
Moderator
licze ze wroca do tego co bylo chociaz po karmieniu zaczynam watpicNo to mnie też zszokowało miałam takie ładne sutki a teraz ciekawe czy wrócą do siebie xD ja miałam takie ładne piersi, większe, ale teraz... Rozpływające się na brzuchu