Zapytam na następnej wizycie, chyba że mi magicznie przejdzieja biore goprazol max . Jedna kaps na czczo lekarka mi kazala i jak reka odjal. A wczesniej to plakac mi sie chcialo az albo cokolwiek co ma omeprazol w skladzie
reklama
MagdaaaLena
Fanka BB :)
Ja 36 +3 i mdłości też mi dokuczają nawet bardziej niż na początku. Miewam nawet w nocyDziewczyny, zaczęłam 33tc i o ile do zgagi juz przywyklam to mdlosci mnie wyprowadzają z równowagi. Chyba mam uciśnięty żołądek. Jak u Was sytuacja? Ktoras tego doświadcza?
MagdaaaLena
Z tych trzech imion jak ja bym miała wybrać to Jagódka Blanka ładnie, ale nie czuję tego imienia, Nikola nie kojarzy mi się dobrze , a Jagódki nie znam żadnej - ładnieJa 28 tydzień a zgagi mam serdecznie dosyć. Czasem kłuje mnie tu wysoko w mostku, a żołądek pobolewa w nocy zwłaszcza jak napiję się zimnego.
Które ładniejsze Blanka, Jagoda czy Nikola? Jakoś bardzo zaczęła mi się podobać Jagódka
justsit
Mi się też z tych trzech chyba najbardziej podoba Jagoda . Mieliśmy w sąsiedztwie z mężem dwie dziewczyny bliźniaczki i były Róża i Jagoda właśnie - ultra słodziaki były z nich . My czekamy na małą Anię jeszcze braliśmy pod uwagę Julkę oraz Marysię ale Ania jednak wygrałaPomogłaś bo ja już wariuje z tym imieniem
Mi nieco pomaga wypicie ciepłego mleka i posiedzenie, leżąc czuję jakbym się dusiła.
32 tc i ze zgagą lepiej. Ja biorę na zgagę po prostu Renni bo moja gin mówiła, że można. Pomaga na chwilę bo ja wgl nie mogłam jeść przez tą zgagę i brało mnie na wymioty. Pomaga też leżenie trochę wyżej. Tak żeby żołądek nie był tak na płasko. Mozna sobie np cks pod materac podłożyć No i jem cukierki mietowe takie z orbit zielone, też trochę pomagają co do imienia to jakbyśmy mieli córeczkę to na bank byłaby Jagoda piękne imię
Bierz Jagodę mam w przedszkolu jedną- jest słodka do schrupania! Każdy ją uwielbia- i dzieci i dorośli. No i rzadkie imię więc super.A coś Ci na to pomaga? Czy jesteśmy na straconej pozycji?
Jagoda - piekne imię, cudo zdrobnienie.
Blanka - czuje ze będzie tych imion jak grzybów po deszczu, ale też ladne
Nikola nie w moim typie
Nie pomogłam, ale próbowałam
Blanka niestety źle mi się kojarzy a już parę ,,wychowałam"
Nikola nie w moim typie
Też o niej w nocy myślałam.własnie też myślę o @Akrada jak tam sytuacja
Miałam tak kiepską noc, że połowy nie przespalam. Czułam taki ucisk przy oddychaniu że masakra... Też tak miewacie? Leżałam na boku, w pozycji półsiedzącej ale nic nie pomagało
MagdaaaLena
Kurna normalnie mi się Jagódka spodobała
reklama
No właśnie dzisiaj tam pierwszy też zetknęłam jako że mam termin na 31.01 to równie dobrze mogę w lutym urodzić i powiem Wam dziewczyny czy się mega cieszę że na Was trafiłam pierwszy raz w życiu w ogóle na jakimkolwiek forum jestem i od razu takie fajne i pomocne babeczki poznałam. Już mam taki plan dnia- odwożę dzieci, robię sobie śniadanie i patrzę co tam u WasAle macie fajnie, że już wszystkie w okolicy 33 tygodnia.
Ja przy Was taka młoda ciężarówka , bo dopiero 28 tydzień przykleilam się do Was z lutowych mam, bo tam cisza już bym chciała żeby był ten styczeń, a potem jakoś zleci