reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
A u mnie dziewczyny dzisiaj szok... Pobudka przed 5 a od szóstej na nogach. Ostatnio źle się czułam bardzo, bardzo a dzisiaj pralka suszarka na zmianę chodzi , pyszny obiadek rybka , surówka z kapusty kiszonej...mniam 😋 ogarnięte wszystko. I jeszcze siłę mam😁 torbę spakuję w tygodniu bo muszę coś dokupić jeszcze. Wózek chyba odbierzemy już w tym tygodniu😉 i końcówka remontu w domu. Mąż się wścieka na mnie bo walczy kolejny weekend z kamieniem na ścianie bo żonie się zachciało 🙈 cegiełka po cegiełce 🙈 ale jak skończy to już opór z robotą będzie bo trzeba wszystko ogarnąć na cacy 😉 mała moja dzisiaj od rana dokazuje aż boli momentami , ale moje samopoczucie dzisiaj mnie zaskoczyło 🤔

A mi jest tak przykro, bo odkryliśmy na strychu mysz 😥 cały wrzesień robiłam porządek na strychu i ogarnęłam dosłownie tony rzeczy po dzieciach a teraz drugi raz robota bo z kartonów przekładamy do plastikowych pojemników itp... była w wanience, która stała luzem więc już ją wyrzuciłam bo mnie obrzydza. A najlepsze jest to że tam jest tak czysto, żadnych resztek jedzenia itp... nie wiem czego ona tam szuka 😭
Co do imion to u nas od 10 lat niezmiennie Helenka ale podoba mi się też Lilla, Michalina, Rozalia, Garbysia a chłopiec Kubuś i Gucio.

A mi jest tak przykro, bo odkryliśmy na strychu mysz 😥 cały wrzesień robiłam porządek na strychu i ogarnęłam dosłownie tony rzeczy po dzieciach a teraz drugi raz robota bo z kartonów przekładamy do plastikowych pojemników itp... była w wanience, która stała luzem więc już ją wyrzuciłam bo mnie obrzydza. A najlepsze jest to że tam jest tak czysto, żadnych resztek jedzenia itp... nie wiem czego ona tam szuka 😭
Co do imion to u nas od 10 lat niezmiennie Helenka ale podoba mi się też Lilla, Michalina, Rozalia, Garbysia a chłopiec Kubuś i Gucio.
Szuka schronienia przed zimą. Mysz to nic strasznego, najważniejsze znaleźć dziurkę przez którą weszła. Po myszy bym nie wyrzucała wanienki, tym bardziej że łatwo taką rzecz odkazić :) gorzej by było jakby pluskwy były. To byłby koszmar i wyrzucanie wszystkiego 😬 także głowa do góry :)

Nam weszła do garażu i buszuje tam od dwóch dni. Trutkę wyjadła to pewnie zaraz jej nie będzie ale strasznie nie lubię jak wchodzą do garażu. Od razu mam lęki że przeleci między nogami gdy będę wchodzić do garażu i będzie biegać po domu. Najlepsze jest to że mam kota ale on kompletnie się nie nadaje do polowania 🙂 od początku siedzi w domu, nie wychodzi na dwor i najwyżej co umie upolować to mucha albo pająk 🙈

Hej hej, wybaczcie, ale nie mam siły by nadrabiać.
U mnie jak na razie ciężko.
Synek na wspomaganiu i zywieniu pozajelitowym, ja staram się rozkręcić laktacje, zbieram kropelki i zanoszę. Nie dostał w brzuszku to moze teraz uda się stworzyć przeciwciała.

Ja spię, jem, odciagam, spię, jem odciagam. W miedzyczasie odwiedzam tez synka. Czuję się jak w innym świecie.

Synek na wspomaganiu i zywieniu pozajelitowym, ja staram się rozkręcić laktacje, zbieram kropelki i zanoszę. Nie dostał w brzuszku to moze teraz uda się stworzyć przeciwciała.

Ja spię, jem, odciagam, spię, jem odciagam. W miedzyczasie odwiedzam tez synka. Czuję się jak w innym świecie.
Dużo zdrowia! A co mówią lekarze? Jak odnoszą się do tego wszystkiego?

trzymaj się tam mocno 😰❤️ bądź silna dla synka! Dużo zdrówka Wam życzę 🩵.

reklama

Czy masz w szpitalu dostęp do psychologa? Do doradcy laktacyjnego?

Do góry