reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

no mi lekarka pwoeidziala ze tego leku na grypę lepiej nie brać w ciąży więc sam paracetamol miałam brać i ewentualnie jakieś syropy na kaszel dla kobiet w ciąży ale nie kupowałam tego
Mi moją Pani ginekolog też odradzała na początku ten antywirusowy jak profilaktycznie miałam brać po kontakcie, ale ostatecznie jak wyszedł mi test dodatni na grypę A, lekarka rodzinna dosyć mocno namawiała, żeby wziąć, ginekolog stwierdziła że skoro to jest jeszcze taka bardzo wczesna ciąża (jeszcze przed terminem OM) to może lepiej wziąć żeby się nie rozwinęła grypa z gorączka wysoka, bo to gorsze.
Rodzinna mówiła że takie są rekomendacje oficjalne i że po tym leku nie słyszała żeby były jakieś komplikacje a po grypie i owszem..

Ale niepokój na razie jest..jaki to wszystko miało wpływ:( nie mogę się doczekać pierwszej wizyty 2.01..
Nie badałam dalej tej bety mojej i progesteronu, chyba boje się że będę za bardzo analizowac wyniki i się będę stresować.. ale mdli mnie cały czas to może dobrze świadczy o ich poziomach,nie wiem?

reklama
Mi moją Pani ginekolog też odradzała na początku ten antywirusowy jak profilaktycznie miałam brać po kontakcie, ale ostatecznie jak wyszedł mi test dodatni na grypę A, lekarka rodzinna dosyć mocno namawiała, żeby wziąć, ginekolog stwierdziła że skoro to jest jeszcze taka bardzo wczesna ciąża (jeszcze przed terminem OM) to może lepiej wziąć żeby się nie rozwinęła grypa z gorączka wysoka, bo to gorsze.
Rodzinna mówiła że takie są rekomendacje oficjalne i że po tym leku nie słyszała żeby były jakieś komplikacje a po grypie i owszem..

Ale niepokój na razie jest..jaki to wszystko miało wpływ:( nie mogę się doczekać pierwszej wizyty 2.01..
Nie badałam dalej tej bety mojej i progesteronu, chyba boje się że będę za bardzo analizowac wyniki i się będę stresować.. ale mdli mnie cały czas to może dobrze świadczy o ich poziomach,nie wiem?
ja miałam w zasadzie jeden dzień temperaturę 38.2 max więc nie drążyłam już tematu później ;) jakbym miała dalej gorączkę to pewnie konsultowałabym się ze swoim lekarzem prowadzacym

reklama
Do góry