reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

No wybór jest trudny. A korzystałaś ktoras z jukki? Mają teraz super ceny.
Ja mam poduchę ciążowa i ją uwielbiam. Po 3 mc maltretowania wygląda jak nowa natomiast rożek dostałam w spadku i szczerze nie wygląda dobrze tzn kolor sprany i skulkowany. Dla porównania mam rzeczy po dwójce moich dzieci, z których korzystała jeszcze dwójka dzieci mojej siostry i wyglądają prawie jak nowe... Także jukki ma rzeczy chyba zależy jak się trafi 🙈 raz lepiej raz gorzej 😉 podsumowując ma pewno Ci nie pomogłam 🤣

reklama
No to mi ułatwiałaś jeszcze bardziej sprawę 😁 zerknelam na otulacze z tych stron i jeszcze większy problem mam🤣 ja już kupić muszę a nie wiem który. Tyle jest tego że głowa mała
Nooo piękne rzeczy teraz robią. Ja mam rożek i kokon z bajkowych wnętrz - prane i prasowane i wszystko ok, a z Infantilo otulacz do fotelika upolowałam na vinted i też pięknie wygląda, jak nowy, mimo że już prany na pewno kilka razy 🙂

Mała się rusza, właśnie ma czkawkę, ale mój organizm to chyba chwilowo nie daje rady. Straszne mam mdłości, brak siły do chodzenia. Oprócz tego , że rano się wykąpałam to od wczoraj leżę. Wczoraj mi się w głowie zakręciło to myślałam , że spadnę z krzesła. Dzisiaj u nas równe 35 TC kurcze aby jeszcze dwa tygodnie chociaż. Jest to mega obciążenie, teraz to już widzę totalnie. Ja się łapie nawet na tym , że muszę przystanąć czasami , bo serce nawala tak jakby nie dawało rady. Macie takie odczucia?
Też mam takie dni, wczoraj spałam praktycznie cały dzień, dopiero koło 15 wstałam zrobić zupę na obiad i wieczorem się trochę rozbudziłam. A dzisiaj już wstałam jak młody Bóg i działam sobie na remoncie 😂 także są dni lepsze i gorsze, hormony nam buzują

Sorki , że tak zawracam głowę, ale chcę zamówić dzisiaj ten otulacz i teraz pytanie do Was...😁 Kupujecie osobno do wózka śpiworek i osobno otulacz? Bo sporo jest takich które można zastosować i tu i tu🤔

reklama
Ja właśnie nie daje rady długo leżeć lepiej mi siedzieć na miękkim rano wstaje już po 6 nawet jak w ciągu dnia czuje zmęczenie to kręcę się z lewej na prawą miejsca nie mogę znaleźć 🤦

Do góry