Ja mam poduchę ciążowa i ją uwielbiam. Po 3 mc maltretowania wygląda jak nowa natomiast rożek dostałam w spadku i szczerze nie wygląda dobrze tzn kolor sprany i skulkowany. Dla porównania mam rzeczy po dwójce moich dzieci, z których korzystała jeszcze dwójka dzieci mojej siostry i wyglądają prawie jak nowe... Także jukki ma rzeczy chyba zależy jak się trafi raz lepiej raz gorzej podsumowując ma pewno Ci nie pomogłamNo wybór jest trudny. A korzystałaś ktoras z jukki? Mają teraz super ceny.
reklama
Nooo piękne rzeczy teraz robią. Ja mam rożek i kokon z bajkowych wnętrz - prane i prasowane i wszystko ok, a z Infantilo otulacz do fotelika upolowałam na vinted i też pięknie wygląda, jak nowy, mimo że już prany na pewno kilka razyNo to mi ułatwiałaś jeszcze bardziej sprawę zerknelam na otulacze z tych stron i jeszcze większy problem mam ja już kupić muszę a nie wiem który. Tyle jest tego że głowa mała
28.04 to było 3+4, ładna kreska wyszła. Ale miałam też piękna owulację 14 dnia cykluEj a w ogóle tak mnie naszło, kiedy dowiedziałyście się o ciąży? Ja 30.04, zrobiłam sobie test przed wyjazdem na majówkę, nie licząc na nic bo przez 2 lata się staraliśmy, ale wolałam mieć pewność że mogę chlać
Też mam takie dni, wczoraj spałam praktycznie cały dzień, dopiero koło 15 wstałam zrobić zupę na obiad i wieczorem się trochę rozbudziłam. A dzisiaj już wstałam jak młody Bóg i działam sobie na remoncie także są dni lepsze i gorsze, hormony nam buzująMała się rusza, właśnie ma czkawkę, ale mój organizm to chyba chwilowo nie daje rady. Straszne mam mdłości, brak siły do chodzenia. Oprócz tego , że rano się wykąpałam to od wczoraj leżę. Wczoraj mi się w głowie zakręciło to myślałam , że spadnę z krzesła. Dzisiaj u nas równe 35 TC kurcze aby jeszcze dwa tygodnie chociaż. Jest to mega obciążenie, teraz to już widzę totalnie. Ja się łapie nawet na tym , że muszę przystanąć czasami , bo serce nawala tak jakby nie dawało rady. Macie takie odczucia?
Czyli Ty też jesteś jakoś z początku stycznia?28.04 to było 3+4, ładna kreska wyszła. Ale miałam też piękna owulację 14 dnia cyklu
Na 8 mam terminCzyli Ty też jesteś jakoś z początku stycznia?
MagdaaaLena
Fanka BB :)
Sorki , że tak zawracam głowę, ale chcę zamówić dzisiaj ten otulacz i teraz pytanie do Was... Kupujecie osobno do wózka śpiworek i osobno otulacz? Bo sporo jest takich które można zastosować i tu i tu
Ja mam osobno.Sorki , że tak zawracam głowę, ale chcę zamówić dzisiaj ten otulacz i teraz pytanie do Was... Kupujecie osobno do wózka śpiworek i osobno otulacz? Bo sporo jest takich które można zastosować i tu i tu
Ja też osobnoSorki , że tak zawracam głowę, ale chcę zamówić dzisiaj ten otulacz i teraz pytanie do Was... Kupujecie osobno do wózka śpiworek i osobno otulacz? Bo sporo jest takich które można zastosować i tu i tu
reklama