reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

No wybór jest trudny. A korzystałaś ktoras z jukki? Mają teraz super ceny.
Ja mam poduchę ciążowa i ją uwielbiam. Po 3 mc maltretowania wygląda jak nowa natomiast rożek dostałam w spadku i szczerze nie wygląda dobrze tzn kolor sprany i skulkowany. Dla porównania mam rzeczy po dwójce moich dzieci, z których korzystała jeszcze dwójka dzieci mojej siostry i wyglądają prawie jak nowe... Także jukki ma rzeczy chyba zależy jak się trafi 🙈 raz lepiej raz gorzej 😉 podsumowując ma pewno Ci nie pomogłam 🤣

reklama
No to mi ułatwiałaś jeszcze bardziej sprawę 😁 zerknelam na otulacze z tych stron i jeszcze większy problem mam🤣 ja już kupić muszę a nie wiem który. Tyle jest tego że głowa mała
Nooo piękne rzeczy teraz robią. Ja mam rożek i kokon z bajkowych wnętrz - prane i prasowane i wszystko ok, a z Infantilo otulacz do fotelika upolowałam na vinted i też pięknie wygląda, jak nowy, mimo że już prany na pewno kilka razy 🙂

Mała się rusza, właśnie ma czkawkę, ale mój organizm to chyba chwilowo nie daje rady. Straszne mam mdłości, brak siły do chodzenia. Oprócz tego , że rano się wykąpałam to od wczoraj leżę. Wczoraj mi się w głowie zakręciło to myślałam , że spadnę z krzesła. Dzisiaj u nas równe 35 TC kurcze aby jeszcze dwa tygodnie chociaż. Jest to mega obciążenie, teraz to już widzę totalnie. Ja się łapie nawet na tym , że muszę przystanąć czasami , bo serce nawala tak jakby nie dawało rady. Macie takie odczucia?
Też mam takie dni, wczoraj spałam praktycznie cały dzień, dopiero koło 15 wstałam zrobić zupę na obiad i wieczorem się trochę rozbudziłam. A dzisiaj już wstałam jak młody Bóg i działam sobie na remoncie 😂 także są dni lepsze i gorsze, hormony nam buzują

Sorki , że tak zawracam głowę, ale chcę zamówić dzisiaj ten otulacz i teraz pytanie do Was...😁 Kupujecie osobno do wózka śpiworek i osobno otulacz? Bo sporo jest takich które można zastosować i tu i tu🤔

reklama
Ja właśnie nie daje rady długo leżeć lepiej mi siedzieć na miękkim rano wstaje już po 6 nawet jak w ciągu dnia czuje zmęczenie to kręcę się z lewej na prawą miejsca nie mogę znaleźć 🤦

Do góry