reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Mój synek jak ostatnio bardzo aktywny, kopie, rozciąga się, ma coraz mniej miejsca.
Czasem jak wbije szpile (czyt:łokieć) to boli jak cholerka. 🤐
Głaszcze wtedy i proszę o zmianę pozycji, czasami pomaga.

Wyczaiłyście może pozycję, które wasze dziecko szczególnie nie lubi?
Moje dziecko nie lubi jak siedzę i jak jestem w pozycji pół leżącej na plecach, kopie wtedy jak oszalały. 😉

Mój synek jak ostatnio bardzo aktywny, kopie, rozciąga się, ma coraz mniej miejsca.
Czasem jak wbije szpile (czyt:łokieć) to boli jak cholerka. 🤐
Głaszcze wtedy i proszę o zmianę pozycji, czasami pomaga.

Wyczaiłyście może pozycję, które wasze dziecko szczególnie nie lubi?
Moje dziecko nie lubi jak siedzę i jak jestem w pozycji pół leżącej na plecach, kopie wtedy jak oszalały. 😉
moj w sumie kopie w kazdej 😂 ale jak leze na plecach to brakuje tlenu

To ja mam chyba wyjątkowo spokojne dziecię w brzuchu bo ja to właśnie się martwię czy za mało sie nie rusza 🙂Czuję jak się obraca ale kopniaki to raczej delikatne niż bolesne. Raz na jakiś czas zdarzają się dni gdy jest bardziej aktywny ale na co dzień to spokojny.
Dziewczyny, a ile sztuk majtek poporodowych kupujecie?

To ja mam chyba wyjątkowo spokojne dziecię w brzuchu bo ja to właśnie się martwię czy za mało sie nie rusza 🙂Czuję jak się obraca ale kopniaki to raczej delikatne niż bolesne. Raz na jakiś czas zdarzają się dni gdy jest bardziej aktywny ale na co dzień to spokojny.
Dziewczyny, a ile sztuk majtek poporodowych kupujecie?
ja na razie mam dwie szt z bella mama i z canpola dokupie jeszcze i chyba swiat. Wezme jakies wieksze bawelniane zwykle babcine ze soba 😃

ja na razie mam dwie szt z bella mama i z canpola dokupie jeszcze i chyba swiat. Wezme jakies wieksze bawelniane zwykle babcine ze soba 😃
Właśnie też mam 2 i myślę aby dokupić 2 a później już w swoich bawełnianych chodzić. Bałam się czy nie za mało. Jejku coraz bliżej ten porod...jestem przerażona 😱

reklama
Do góry