reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Cześć w środę, ja dzisiaj na śniadanie zjadłam cheetosy 🙈 weszły lepiej niż wczorajsze kanapki, staram się jesc zdrowo ale jak zrobiłam wczoraj sałatkę na kolację to myślałam że w nocy wykituje przez mdłości... byłam wczoraj z Igą na zakupach ,pokazuje jej buty a ona Mamo patrz jakie słodziaki i pokazuje maleńkie trampki. Mówię że nie wiemy czy będzie chłopak, a ona do mnie na cały głowa w sklepie, przecież sprawdzałyśmy e kalendarzu chińskim i będzie chłopak 🙈🙈🙈

reklama
Swoją drogą mogłabyś powiedzieć dokładnie jak wyglądały te badania? Tak krok po kroku
U mnie było tak, że kilka dni wcześniej robiło się pappa i beta, na wizycie lekarz dokładnie dziecko mierzył, szczególnie zwracał uwagę na markery chorób genetycznych (NT czyli przeziernosc karkowa, czy widać zarys noska) i potem wszystko wprowadzał w specjalny program, który na podstawie usg i biochemii obliczał ryzyko.

Hej dziewczyny :)

Ja jakoś lepiej się czuję
Zauważyłam korelację mdłości i jedzenia słodkiego po słodkim strasznie mnie mdli i mam refluks 🫣
Wczoraj w ogóle wstąpił we mnie wulkan energii
W pracy wiele ogarnęłam , w domu nawet kwiaty na balkonie podlałam - aż byłam w szoku
Dzisiaj muszę uzupełnić zapasy mojej przyjaciółki Xonvei 😁
Do dziewczyn co maja prenatalne chętnie się dowiem jak to wyglada - jakie pytania zadają ?
Wczoraj oglądałam filmik tego doktora co któraś z was wrzuciła tutaj na forum i mówił że zadają pytania na usg - ja nie widziałam że jakąś historię muszę znać 😁
Udanego dnia wam życzę 😁

reklama
Witam się powizytowowo. Fasol rośnie 1.7cm. Wiek ciąży ideolo z terminem miesiączki czyli 8+1 skierowanie na badania plus prenatalne bo już tak czy siak ze mnie mama +35 😅 za tydzien z wynikami zakładamy kartę ciąży 🥰 któraś umie w ta metodę Ramzi?? Wiadomo tam coś? 😂

Załączniki

• IMG_20240619_104054.jpg
    IMG_20240619_104054.jpg
    144,6 KB · Wyświetleń: 52
Do góry