reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Cześć dziewczyny!
Dziś badania prenatalne... Zaraz się zesram chyba.
Zawiozłam małą do żłobka po drodze zajechałam do stokrotki na małe zakupy na śniadanie i 2 zycuy nie wpadłam na bardziej durny pomysł niż ten. Myślałam że się tam zrzygam. Dziś chyba jest ten dzień kiedy będę zwracać. Czuję w gardle taką gule i nie mogę nic przełknąć. Nie wiem czy to trochę nie stres. Od paru dni miałam zaparcia tak dziś chyba dostanę rozwolnienia....
Witajcie w środę!
trzymaj się :) o której masz godzinie ? Ja mam dzisiaj ginekologa , 3 tygodnie temu byłam ostatnio i schizuje ,boję się czy wszystko ok i czy serduszko dalej bije

reklama
Cześć dziewczyny!
Zawiozłam małą do żłobka po drodze zajechałam do stokrotki na małe zakupy na śniadanie i 2 zycuy nie wpadłam na bardziej durny pomysł niż ten. Myślałam że się tam zrzygam. Dziś chyba jest ten dzień kiedy będę zwracać. Czuję w gardle taką gule i nie mogę nic przełknąć. Nie wiem czy to trochę nie stres. Od paru dni miałam zaparcia tak dziś chyba dostanę rozwolnienia....
Witajcie w środę!
Miminka jestem z Tobą! Na pewno będzie wszystko w porządku, ja za dwie godziny mam wizytę i też zaczyna mnie roznosić ze stresu, wczoraj trochę przegięłam z ilością zajęć z domu, ale robiłam wszystko żeby zająć głowę i nie nakręcać się a dziś już siedzę jak na bombie 💣

Cześć dziewczyny!
Witajcie w środę!
Swoją drogą mogłabyś powiedzieć dokładnie jak wyglądały te badania? Tak krok po kroku

Hej dziewczyny, przepraszam za nieobecność ale bylismy na wyjeździe z dala od cywilizacji. Było wszytsko pięknie do wczoraj, od wczoraj już wymioty i okropne mdłości... Dla odmiany gorzej wieczorem niż jak w poprzedniej ciąży z rana. Właśnie czekam na wizytę w kolejne pod gabinetem. Zobaczymy co się wreszcie dowiem i kiedy założymy kartę ciąży 🙈 dziś 8+1

Cześć dziewczyny!
Witajcie w środę!
ja ostatnio częściej wymiotuje wieczorami... trzymam kciuki daj znać po ❤️

Hej dziewczyny, przepraszam za nieobecność ale bylismy na wyjeździe z dala od cywilizacji. Było wszytsko pięknie do wczoraj, od wczoraj już wymioty i okropne mdłości... Dla odmiany gorzej wieczorem niż jak w poprzedniej ciąży z rana. Właśnie czekam na wizytę w kolejne pod gabinetem. Zobaczymy co się wreszcie dowiem i kiedy założymy kartę ciąży 🙈 dziś 8+1
daj znać po trzymam kciuki ❤️

reklama
Do góry