reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Jak marzysz o dziewczynce to życzę Ci tego 🤩 ale jeżeli chodzi o jedzenie to niestety to nie ma nic wspólnego z płcią porostu dana ciaza ma zapotrzebowanie na dane witaminy , składniki i do tego wtedy nas ciągnie wcześniej nie było internetow I tyłu badań naukowych kiedyś opierali się na tzw zabobonach co danej kobiecie dolegało dopisywali do tego płeć i tak zostało do czasów współczesnych bo jak moje dziecko pierwsze rodziłam to też w to wierzyłam 🙊później zaczęłam się bardziej zagłębiać ze to jednak są nieprawdziwe diagnozy wyssane z palca 🙊😅 np to z ehqk się rzyga to będzie dziewczyna a jak się nie ma mdlosci to będzie chłopiec 😅🤣🤣
wiem, ze to zabobony ale jakos tak na moja korzysc 😂😂 to warto posluchac haha

reklama
Dzień dobry

U mnie sobota poza domem. Byliśmy u mojej Mamy skręcać meble (chociaż ja to bardziej męża wspieram duchowo albo podaje wkrętarki).
A teraz bawimy się na biesiadzie na wsi.

Dolegliwości brak, bardzo Wam współczuje Waszych mdłości....

Ja raczej z tych grubych, więc na brzuszek poczekam trochę. Na razie chudnę, bo mi zwiększyli dawkę leków w ciąży i apetytu za bardzo nie mam na nic...

Dziewczyny umówiłam się do psychologa:D w poniedziałek, prywatnie (dzięki znajomościa) na godzinę 14 :D jakoś mi lepiej wiedzac, że tam idę 😅 odebrałam wczoraj wyniki krwi. Tak jak w poprzedniej ciąży tak i tym razem hemoglobina mi mega spada 😳 na początku kwietnia miałam 12 teraz już mam 8 😑 zadzownilam do mojej gin, jestem na żelazie od wczoraj wieczora. Może to też jest przyczyną mojego stanu 🤔 ps. Macie jakieś upławy? Nie biorę luteiny tylko duphaston i dziś zauważyłam nasilenie gęstej żółtawej wydzieliny. Infekcja wyleczona więc na nią nie stawiam.

Dziewczyny umówiłam się do psychologa:D w poniedziałek, prywatnie (dzięki znajomościa) na godzinę 14 :D jakoś mi lepiej wiedzac, że tam idę 😅 odebrałam wczoraj wyniki krwi. Tak jak w poprzedniej ciąży tak i tym razem hemoglobina mi mega spada 😳 na początku kwietnia miałam 12 teraz już mam 8 😑 zadzownilam do mojej gin, jestem na żelazie od wczoraj wieczora. Może to też jest przyczyną mojego stanu 🤔 ps. Macie jakieś upławy? Nie biorę luteiny tylko duphaston i dziś zauważyłam nasilenie gęstej żółtawej wydzieliny. Infekcja wyleczona więc na nią nie stawiam.
Mialam badanie we wtorek usg dopochwowo i Nie dojrzał u mnie wydzieliny śluzu wiec go spytałam że czasem mam tak że wyleci że mnie. Galaretowaty śluz bardziej biały i ze bielizne brudzę na biało powiedział że to jest normalne na moim etapie ...wiec nie martw się jest pewnie i u cb ok

reklama
Mnie moj luby zabral na obiad .. tak sie najadlam, ze myslalam ze nie wyjde z tamtad 😂😂😂 i krotki spacer zaliczylismy bo cos sie chmurzy a tak mnie pachwiny ciągną, ze teraz leze i pachne z brzuchem wydętym jak bania 😃

Do góry