reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Prywatny lekarz może wystawić skierowanie i możesz je wykonać na nfz gdzieś indziej. O to mi chodziło. Wcześniej takiej opcji nie było;)
A to czy chcesz wykonać u prywatnego lekarza czy na nfz to każdy sam podejmuje decyzje. Ja owszem będę chciała zrobić na nfz jeśli mi wystawi skierowanie, bo mam dobrego lekarza w szpitalu. Tak to ide do innego który prowadził mi ciążę z córką. Poszłabym do tamtego ale mnie nie stać żeby co miesiąc płacić 600zl za wizyty 😂

A to czy chcesz wykonać u prywatnego lekarza czy na nfz to każdy sam podejmuje decyzje. Ja owszem będę chciała zrobić na nfz jeśli mi wystawi skierowanie, bo mam dobrego lekarza w szpitalu. Tak to ide do innego który prowadził mi ciążę z córką. Poszłabym do tamtego ale mnie nie stać żeby co miesiąc płacić 600zl za wizyty 😂
No ja za prenatalne okolo 400 bd płacić. Ale mam zaufanie do tego lekarza

No ale jak u prywatnego lekarza chce się wykonać to i tak są płatne :p i to nie malo. Z tego na NFZ raczej nie skorzy
Dzięki:) ja na NFZ też trzymam się z dala, mam złe doświadczenia, chodzę do ordynatora i czuję się bezpiecznie🥰 w takim razie zapisze się tam gdzie byłam poprzednio, już myślałam, że jakis upust będzie 🤣

No ja za prenatalne okolo 400 bd płacić. Ale mam zaufanie do tego lekarza

To ja prawie 600 😜
Ale leżę na leżance tyle ile trzeba 🤩
Badanie odbywa się na najnowszym sprzęcie , wszystko bardzo dokładnie jest mierzone , badane i omawiane w tym samym czasie .
Nie muszę nikogo ciągnąć za język 😁🫢
Obliczone ryzyka wad genetycznych dostaję od kopa .
No i Zaraz po wyjściu z gabinetu dostaje na meila nagranie z całego usg 😍

A ma któraś z was do polecenia kogoś od prenatalnych w Krakowie? Z tego co widzę lekarz u którego byłam ostatnio będzie na urlopie 💩💩💩💩💩

reklama
Do góry