reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Nowy pre..gna st..art ma 800 aktywnego. Polecam. Ale lepiej kupować stacjonarnie bo przez internet pewnie wysyłają jeszcze stare do wyczerpania zapasów. A tam było 400 i 400. A pr..eg..na plu...s ma 600 aktywnego, też bez sztucznego
Ale z tego co teraz patrzę to w pr..e..g..n..i...e p...l..u..s.. jest też syntetyczna forma nazwana jako "pteroilomonoglutaminowy" czyli syntetyk dlatego właśnie pisałam,że chyba wszystkie takie komercyjne łatwo dostępne suple dla kobiet w ciąży mają ten syntetyk :/ muszę w takim razie poszukać te nową wersję o której piszesz, dzięki

Ja ogarniam i jest tak jak mówisz. Powinno się brać albo taką albo taką formę, z czego jeśli nie wiemy czy mamy mutacje MTHFR, to praktycznie zawsze lepiej brać aktywną. Ja biorę metylofolian z Na.tu.re.lle, jest w większości aptek dostępny od ręki. Spoko metylofolian z A.lin.e.s.s., ale ten to już raczej przez internet zamawiam 🙂.
Dzięki 😊 czyli po prostu wszystko co zalecane łykasz osobno ?

A ma któraś z was do polecenia kogoś od prenatalnych w Krakowie? Z tego co widzę lekarz u którego byłam ostatnio będzie na urlopie 💩💩💩💩💩
Na Kopernika na NFZ bardzo dokładnie robią a prywatnie to zdrowotnia . Bardzo dokładna Pani doktor , robi długo USG i wszystko omawia . W 2023 płaciłam 300 zł

Załączniki

• 9c6f2d70-2098-4b93-b251-4ca8582baf31.jpeg
    9c6f2d70-2098-4b93-b251-4ca8582baf31.jpeg
    34,9 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Do góry