reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Dziewczyny apropo mojej wczorajszej wizyty, wiecie jaka poczułam radość jak doktor powiedział że przy następnej wizycie za dwa tygodnie zakładamy kartę ciąży i już wczoraj wpisał mnie do tego systemu USG? Gdzie zyskałam swoje imię i nazwisko a nie byłam pani No Name, poczułam że musi być dobrze skoro mnie wpisuje a nie traktuje jako uda się albo i się nie uda, ufff

Hej dziewczyny ;) dzisiaj emocje widzę nie tylko u mnie i mamy więcej wizyt ;) ja od rana same atrakcje... Klesza córce wyciągnęłam spomiędzy paluszkow w stopie 🤯 skurwensyn cały wyszedł, ale teraz będę umierać ze stresu przez kolejne tygodnie. Wizytuje o 16:30 😍
Jezeli kleszcz byl malutki to jest duza szansa ze byl zdrowy. Jwdnak faktycznie warto obserwować 3 tyg i w razoe rumienia antybiotyk😊 Ja mojej córce 10 msc jak miała też wyciągałam. Z mężem jesteśmy lesnikami,szczepimy sie na bolerioze i mala też w sumie chcemy niedługo zaszczepić dla bezpieczeństwa 😁

Mnie też wczoraj głowa pękała, dziś powtórka z rozrywki, ledwo się podniosłam z łóżka, liczę że kawa pomoże i chociaż trochę uśmierzy ból 😞
Ja miałam takie dwa dni z potwornym bólem głowy i właśnie zauważyłam że jak pomimo niechęci wmuszę kawę i pilnuje picia wody to potem w ciągu dnia jest ok .Ostatnio ból mnie pokonał i wzięłam jeden paracetamol ,który i tak nic nie dał .Pomógł sen .

Ja miałam takie dwa dni z potwornym bólem głowy i właśnie zauważyłam że jak pomimo niechęci wmuszę kawę i pilnuje picia wody to potem w ciągu dnia jest ok .Ostatnio ból mnie pokonał i wzięłam jeden paracetamol ,który i tak nic nie dał .Pomógł sen .
Tak, kawa i dobre nawodnienie działają cuda, u mnie Paracetamol nigdy nie pomagał na nic więc trochę kiepsko że nie mam żadnego wyjścia awaryjnego w ogromnym kryzysie

reklama
Do góry