Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja mam dzisiaj kontrolę nadżerki po mrożeniu i chyba zaryzykuję zapytanie lekarza, czy mógłby sprawdzić obecność serca u maluszka może się zgodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezeli kleszcz byl malutki to jest duza szansa ze byl zdrowy. Jwdnak faktycznie warto obserwować 3 tyg i w razoe rumienia antybiotyk Ja mojej córce 10 msc jak miała też wyciągałam. Z mężem jesteśmy lesnikami,szczepimy sie na bolerioze i mala też w sumie chcemy niedługo zaszczepić dla bezpieczeństwaHej dziewczyny dzisiaj emocje widzę nie tylko u mnie i mamy więcej wizyt ja od rana same atrakcje... Klesza córce wyciągnęłam spomiędzy paluszkow w stopie skurwensyn cały wyszedł, ale teraz będę umierać ze stresu przez kolejne tygodnie. Wizytuje o 16:30
Ja miałam takie dwa dni z potwornym bólem głowy i właśnie zauważyłam że jak pomimo niechęci wmuszę kawę i pilnuje picia wody to potem w ciągu dnia jest ok .Ostatnio ból mnie pokonał i wzięłam jeden paracetamol ,który i tak nic nie dał .Pomógł sen .Mnie też wczoraj głowa pękała, dziś powtórka z rozrywki, ledwo się podniosłam z łóżka, liczę że kawa pomoże i chociaż trochę uśmierzy ból
Mam nadzieję ,że zobaczysz dziś i szczęśliwa wrócisz z wizyty .Ja mam dzisiaj kontrolę nadżerki po mrożeniu i chyba zaryzykuję zapytanie lekarza, czy mógłby sprawdzić obecność serca u maluszka może się zgodzi
Dziękuję ,daj znać po wizycie czy już się pojawiło .Cześć! Z całych sił trzymam kciuki żeby po tych starszych przejściach wszystko było teraz dobrze ❤ też mam dziś pierwsza wizytę i czekam na serduszko ❤
Tak, kawa i dobre nawodnienie działają cuda, u mnie Paracetamol nigdy nie pomagał na nic więc trochę kiepsko że nie mam żadnego wyjścia awaryjnego w ogromnym kryzysieJa miałam takie dwa dni z potwornym bólem głowy i właśnie zauważyłam że jak pomimo niechęci wmuszę kawę i pilnuje picia wody to potem w ciągu dnia jest ok .Ostatnio ból mnie pokonał i wzięłam jeden paracetamol ,który i tak nic nie dał .Pomógł sen .
ja tak samo. Wezme paracetamol to jakbym zjadla cukierka .. jak przyjdzie mi chorowac to sie wykonczeTak, kawa i dobre nawodnienie działają cuda, u mnie Paracetamol nigdy nie pomagał na nic więc trochę kiepsko że nie mam żadnego wyjścia awaryjnego w ogromnym kryzysie
U mnie dziś jakieś wybuchy gorąca od rana, jestem w pracy i nie mam siły na nic, a długo spałam na szczęście skończy się czerwiec i idę na l4Mnie też wczoraj głowa pękała, dziś powtórka z rozrywki, ledwo się podniosłam z łóżka, liczę że kawa pomoże i chociaż trochę uśmierzy ból
Oby sezon grypowy był dla nas łaskawy i obyło się bez potrzeby używania leków .ja tak samo. Wezme paracetamol to jakbym zjadla cukierka .. jak przyjdzie mi chorowac to sie wykoncze