To daj znać, co lekarz powie. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeNo właśnie miałam pisać. Moje wyniki bety. 31.05 -332 mlU/ml, 03.06- 638mlU/ml, 05.06- 847mlU/mlCobiore duphaston 2x1 ale chyba odstawie. Wysłałam wyniki lekarzowi. Czuje sie dobrze. Jestem senna ale nie boli mnie brzuch ani nic. Wg kalendarzyka termin powinnam mieć na 30.01 a u mnie beta słabiutka więc niedługo soe z wami raczej pożegnam. Może to przez to że karmię piersią swoją 2,5 latke. Ale chciałabym aby obyło sie bez szpitala. Za 1 razem mialam poronienie samoistnie w 7 tc ale i tak mialam łyżeczkowanie.
reklama
margolcia2020
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, nadrobiłam kilka dni nieobecności mnie dalej (bardziej lub mniej) męczą całodobowe mdłości, kocham biały salceson z musztardą, śledzie w cebulce i kapustę kiszoną- czyli wszystko to, czego prędzej nienawidziłam
Ja mam całkiem inną historię, w ciążę zachodzę nawet sama nie wiem kiedy, ta ciąża to jedno wielkie zaskoczenie bo my już dzieci nie chcieliśmy synek 3 letni urodził się „zdrowy” 10 punktów, ale ja od początku wiedziałam, że coś jest nie tak- ja to czułam od samego porodu. Pierwsze 2 lata spędziłam w większości we Wrocławiu- zostawiając 2 córki i męża w domu, dobrze że pomagali i nadal pomagają nam moi rodzice z opieką nad dziewczynami. 9 lipca mam badania prenatalne, wada Maksia nie była do wykrycia w żadnym badaniu, więc teraz do porodu będzie ze mną ta niepewność. Chociaż szczerze wam powiem, że ja czuję że ta ciąża to nasza tęcza po wielkiej burzy- nie wierzę w znaki, ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży to zaczęłam czuć moją ukochaną babcię, która odeszła w 2021 roku. Ja czułam jej zapach, czułam jej ciepłe i miękkie ciało, tak jakby chciała mi powiedzieć, że jest, że czuwa i wszystko będzie dobrze. Dzisiaj 8+2, w poprzednich ciążach plamiłam od 6 i 7 tygodnia…..teraz czuję spokój, mam idealne wyniki badań, wszystko jest tak dobrze, że ciężko mi w to uwierzyć
Ja mam całkiem inną historię, w ciążę zachodzę nawet sama nie wiem kiedy, ta ciąża to jedno wielkie zaskoczenie bo my już dzieci nie chcieliśmy synek 3 letni urodził się „zdrowy” 10 punktów, ale ja od początku wiedziałam, że coś jest nie tak- ja to czułam od samego porodu. Pierwsze 2 lata spędziłam w większości we Wrocławiu- zostawiając 2 córki i męża w domu, dobrze że pomagali i nadal pomagają nam moi rodzice z opieką nad dziewczynami. 9 lipca mam badania prenatalne, wada Maksia nie była do wykrycia w żadnym badaniu, więc teraz do porodu będzie ze mną ta niepewność. Chociaż szczerze wam powiem, że ja czuję że ta ciąża to nasza tęcza po wielkiej burzy- nie wierzę w znaki, ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży to zaczęłam czuć moją ukochaną babcię, która odeszła w 2021 roku. Ja czułam jej zapach, czułam jej ciepłe i miękkie ciało, tak jakby chciała mi powiedzieć, że jest, że czuwa i wszystko będzie dobrze. Dzisiaj 8+2, w poprzednich ciążach plamiłam od 6 i 7 tygodnia…..teraz czuję spokój, mam idealne wyniki badań, wszystko jest tak dobrze, że ciężko mi w to uwierzyć
Aksamitka28
Fanka BB :)
I to jest planBędziemy szukać naturalnych sposobów, czosnek, cebula, przejdzie nam od samego smrodu
Roksiemi
Odpisał, że mam dalej brać duphaston I wizyta we wtorek. Nie wiem czy jest sens podtrzymywać skoro beta slaba. Boję się tylko pozamacicznej. W razie plamień mam jechać za sorTo daj znać, co lekarz powie. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze
JoAnnA250694
ja już dzisiaj musiałam wziąć tabletki bo myślałam.ze umrę od ranaMnie też wczoraj głowa pękała, dziś powtórka z rozrywki, ledwo się podniosłam z łóżka, liczę że kawa pomoże i chociaż trochę uśmierzy ból
S
sylwia114@
Gość
Rozumiem że nic na usg nie było widać ?Odpisał, że mam dalej brać duphaston I wizyta we wtorek. Nie wiem czy jest sens podtrzymywać skoro beta slaba. Boję się tylko pozamacicznej. W razie plamień mam jechać za sor
Z doświadczenia pozamacicznej jak będziesz miała plamienie lub taki silny ból kłujący jedź od razu na Sor
zrobią ci od razu betę i będzie wiadomo co się dzieje bo wynik jest po godzinie czy dwóch
S
sylwia114@
Gość
Mnie głowa nie boli ale dalej mam lekki stan podgorączkowyja już dzisiaj musiałam wziąć tabletki bo myślałam.ze umrę od rana
Nadal nie kwalifikuje się na wizytę u lekarza bo nie mam wysokiej temperatury ale jak się utrzyma ten stan to się wybiorę , ani w sumie jak bez ciąży tak mam to też nie biorę leków
Jedyne co to zaczęłam sobie wczoraj wmawiać że coś z ciążą jest nie tak - tak specjalnie napisałam wmawiać bo przecież mam katar - ale jak poleżę odpocznę to jest lepiej
Ja to jakoś ostatnio dołki łapie
Podziwiam was że szukacie kołysek , karuzel i ubranek
Ja nie mam do tego weny i boję się robić sobie nadzieję
Udanego dnia dziewczyny
JoAnnA250694
trzymam za was kciuki żeby jednak się udało i był dzidziutekOdpisał, że mam dalej brać duphaston I wizyta we wtorek. Nie wiem czy jest sens podtrzymywać skoro beta slaba. Boję się tylko pozamacicznej. W razie plamień mam jechać za sor
Wiem że łatwo nam mówić, ale ja dzisiaj też pojechałam jeszcze na betę i będę powtarzać w sobotę żeby sprawdzić czy przyrosty no i progesteron
Mimimka89
moja córka miała mikro maleńkiego kleszcza pod pachą. Jeździłam na IP żeby wyjęli miała w tedy 4 miesiace. Nie miała rumienia żadnego a mimo to miała bolerioze. Także polecam zrobić badania za 3 tygodnie mimo wszytkoJezeli kleszcz byl malutki to jest duza szansa ze byl zdrowy. Jwdnak faktycznie warto obserwować 3 tyg i w razoe rumienia antybiotyk Ja mojej córce 10 msc jak miała też wyciągałam. Z mężem jesteśmy lesnikami,szczepimy sie na bolerioze i mala też w sumie chcemy niedługo zaszczepić dla bezpieczeństwa
reklama
JoAnnA250694
kochana słuchaj mi ostatnio powiedziała mama jeszcze się nie ciesz ,jakby mi ktoś w twarz dał. Przepraszam bardzo dlaczego mam się nie cieszyć jestem tu i teraz i tego się trzymajmy ,będzie dobrzeMnie głowa nie boli ale dalej mam lekki stan podgorączkowy
Nadal nie kwalifikuje się na wizytę u lekarza bo nie mam wysokiej temperatury ale jak się utrzyma ten stan to się wybiorę , ani w sumie jak bez ciąży tak mam to też nie biorę leków
Jedyne co to zaczęłam sobie wczoraj wmawiać że coś z ciążą jest nie tak - tak specjalnie napisałam wmawiać bo przecież mam katar - ale jak poleżę odpocznę to jest lepiej
Ja to jakoś ostatnio dołki łapie
Podziwiam was że szukacie kołysek , karuzel i ubranek
Ja nie mam do tego weny i boję się robić sobie nadzieję
Udanego dnia dziewczyny