reklama
justsit
Fanka BB :)
Ja mam jutro po pracy wizytę u ginekologa. Już drugie spotkanie z moją małą kropeczką. Dzisiaj u mnie 7+0. Mam nadzieję zobaczyć serduszko bo na ostatniej wizycie kropka była za mała na to i lekarz mówił że nie będzie się dopatrywał i na spokojnie sprawdzimy następnym razem. Jutro 16:10! Trzymajcie kciuki bo stres już jest
Palinka13
Moderator
w przypadku prawidlowo rozwijajacej sie ciazy nie ma przeciwskazan ponocDziewczyny a co myślicie o basenach termalnych?
justsit
Ja mam tak samo, że czasami zastanawiam się czy to jest wszystko prawdziwe . Czy któraś z Was też tak ma? Z ciążowych objawów czuję tylko tak mocniej ból kręgosłupa, ból piersi i mam ogromną zadyszkę po kilku krokach albo po samym dłuższym mówieniu. Mam takie popołudniowe lekkie pobolewania podbrzusza, meeega wzdęty brzuch i czasami lekkie mdłości. Jestem tą szczęściarą, że nie wymiotowałam od początku ciąży ani razu ale młodości czasami dokuczają mocniej chociaż meeeeega rzadko aż tak bardzo dokuczliwie. W mojej opinii naprawdę czuję się dobrze aż dziwnie bo zawsze miałam takie wyobrażenie początku ciąży, że tylko siedzisz w domu i wisisz nad kibelkiem bo tak dokuczają mdłości i wymioty
Mialla26
U mnie się pojawiły mdłości rano. Jestem w stanie zjeść tylko kanapkę z serem bez żadnych warzyw, ale muszę bo właśnie jestem od rana bardzo głodna i mi niedobrze i przechodzi właśnie po zjedzeniu. Potem już nie mam tego problemu i jem normalnie, ale rano jest kiepsko dopóki nie zjem.
Udało mi się umówić na USG genetyczne i pappa do Salve na lipiec i już będzie to z tą refundacją NFZ dla wszystkich, o której pisałam wcześniej. Potrzebne tylko skierowanie od lekarza prowadzącego.
Udało mi się umówić na USG genetyczne i pappa do Salve na lipiec i już będzie to z tą refundacją NFZ dla wszystkich, o której pisałam wcześniej. Potrzebne tylko skierowanie od lekarza prowadzącego.
właśnie w góry się nie wybieram. Chcemy odpocząć od remontu iść na basen do oceanarium czy papugarni czy na wielka krokiew. Teraz też dobrze bo upałów nie ma aż takich jak w sierpniu np.My mieliśmy lecieć na wakacje ale ze względu na to że się udało zajść w ciążę oczywiście loty odpuszczamy natomiast szukam czegoś fajnego na wyprawę samochodem lub pociągiem. Nie polecam wychodzić w wysokie góry ale Zakopane samo w sobie straszne nie jest, jest wiele miejsc na ładne spacery które nie są katorżnicze, chociażby pod Reglami, no coś pięknego.
W.anna
Super! Odpoczniecie na pewnowłaśnie w góry się nie wybieram. Chcemy odpocząć od remontu iść na basen do oceanarium czy papugarni czy na wielka krokiew. Teraz też dobrze bo upałów nie ma aż takich jak w sierpniu np.
Migotka2024
Trzymamy i czekamy na wieściJa mam jutro po pracy wizytę u ginekologa. Już drugie spotkanie z moją małą kropeczką. Dzisiaj u mnie 7+0. Mam nadzieję zobaczyć serduszko bo na ostatniej wizycie kropka była za mała na to i lekarz mówił że nie będzie się dopatrywał i na spokojnie sprawdzimy następnym razem. Jutro 16:10! Trzymajcie kciuki bo stres już jest
reklama
Trzymamy kciuki. Daj znać po wizycie.Trzymajcie proszę kciuki i za mnie jutro o 11, już czuję poddenerwowanie przed wizytą. Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku
Ja też się umówiłam na jutro, aby przed wyjazdem zobaczyć co tam słychać.