reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja chciałabym popracować jak najdłużej ale w trochę mniejszym wymiarze, jestem kosmetyczką i praca cały dzień za biurkiem daje mi w kość. Oczywiście jak tylko się dowiedziałam zrezygnowałam z pracy z prądami i falą radiową. Myślę że skrócenie pracy z 8 godzin do 5/6 będzie najlepszym rozwiązaniem żeby wyjść z domu ale zarazem się nie zajechać

reklama
Czekam już na wizytę, mam o 11, rano wysprzątałam całe mieszkanie żeby tylko zająć czymś głowę i się nie nakręcać, ale już czuję ścisk z nerwów, teraz będąc pod gabinetem bardzo mnie złapało.

Koleżanka poradziła mi żebym odpuściła sobie zakopane ( głównie Krupówki Gubałówka itp) bo 7tc to za wcześnie na wakacje. Sama już nie wiem :/ jedziemy z dwójką dzieci i bratem męża i jego żona. W góry napewno się nie wybieramy. Jak uważacie?
Ja byłam teraz 3 dni z synem, rodzicami i siostrą w SPA 🤷 żyje 🤷

Cześć dziewczyny
Czekam na relację z dzisiejszych wizyt :D
U mnie dzisiaj 8+0 i zaczynam czuć się lepiej, nadal chodzę zmęczona i mam mdłości na głodniaka ale chociaż udaje mi się w miarę normalnie funkcjonować
A co do l4 ja pracuje do końca maja, idę na urlop a po nim na zwolnienie

Cześć Dziewczyny, planujecie L4? Jeśli tak to który miesiąc? Najgorsze jest to, że teraz jest najtrudniej te mdłości i senność utrudniają życie 🙈
u mnie nie ma l4 więc będę pracować najdłużej jak dam radę, planuję pracować do końca listopada, a jak wyjdzie to się okaże. Najwyżej będę zmuszona iść wcześniej na macierzyński 🙈
Jedyny plus, że po powrocie z macierzyńskiego pracuje na część etatu, dwa dni w tygodniu 😉

reklama
Do góry