reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Hej! Chciałabym do Was nieśmiało dołączyć z ciąża z zaskoczenia. Ostatnia miesiączka 5.04. Robilam betę tydzień temu (według aplikacji 5+2) i wynik ponad 11 tysięcy. Dziś mam wizytę 6+2 i jestem ciekawa co w trawie piszczy.
jesteśmy na tym samym etapie 😁

reklama
U mnie to samo, mój mały ma 20 miesięcy i jest wielką przylepą. Jak ugryzie starszego brata i starszy krzyknie bo go boli to mały leci do mnie bo musi się przytulić ale nie wolno wtedy siedzieć tylko muszę stać żeby mu nóżki wisiały 🤦‍♀️ jak ostatnio usłyszałam że nie powinnam go nosić to się tylko zaśmiałam

ale super to może u mnie w czwartek też będzie wszystko dobrze 😍
Trzymam kciuki ❤️

Cześć dziewczyny
Od jakiegoś czasu was podczytuję i sama postanowiłam założyć konto. Jestem po jednym poronieniu zatrzymanym w styczniu 2024. Praktycznie od 6 tc były problemy z rozwojem ciąży.
W następną ciążą udało się zajść w pierwszym cyklu starań, piękny test wyszedł już 3+4 tc. Tym razem odczekałam do ukończonego 6tc żeby zobaczyć już wszystko co można na tym etapie :D tak więc w czwartek byłam na wizycie, 6+1, tętniący 3,5mm zarodek ❤️ jestem przeszczęśliwa. Trzymam za was mocno kciuki ❤️

U mnie to samo, mój mały ma 20 miesięcy i jest wielką przylepą. Jak ugryzie starszego brata i starszy krzyknie bo go boli to mały leci do mnie bo musi się przytulić ale nie wolno wtedy siedzieć tylko muszę stać żeby mu nóżki wisiały 🤦‍♀️ jak ostatnio usłyszałam że nie powinnam go nosić to się tylko zaśmiałam
a jaki macie pomysł na pomieszczenie wszystkich w aucie? Czy macie 7mio osobowy pojazd?

reklama
Do góry