reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Rzeczywiście wczoraj wieczorem wypiłam 1,5 l wody, dajecie mi nadzieję, jutro z samego polecę na betę kontrolnie ale stres mam bo po takich przejściach już nie ma spokoju 😢😢
Też miałam jasną kreskę po ciemnej kilka dni po, a beta wzrosła dwukrotnie :) nie martw się i nie rób już kolejnych testów z moczu żeby się nie stresować. Beta najpewniejsza i stały kontakt z lekarzem

reklama
Też miałam jasną kreskę po ciemnej kilka dni po, a beta wzrosła dwukrotnie :) nie martw się i nie rób już kolejnych testów z moczu żeby się nie stresować. Beta najpewniejsza i stały kontakt z lekarzem
No u mnie właśnie ostatnio jak bladła to był cb dlatego już zrezygnowana, ale jutro rano pójdę na będę i jeśli się okaże że wzrasta to we wtorek mam lekarza 🫣

Dzień dobry. Pierwszy raz jestem na jakimś forum.Mam na imię Iza.Mam 44 lata.Na stanie 15 letnie bliźniaczki i 18stolatek. Dziś wychodzi mi 4tydzien i 6 dni ciąży.Beta HCG prawidłowo przyrasta.Mam nadzieję że wszystko będzie ok.Jestem w szoku.:)) Nie myślałam że jeszcze mnie to czeka.Pozdrawiam wszystkich:))
Hej.Ja mam podobnie, bo moja córka kończy na koniec maja 14 lat 😉Tez byłam w szoku, bo już zapomnialam jak to jest być w ciazy i odzwyczailam się od małych dzieci 😉 Ale teraz wszystko trzeba sobie przypomnieć. Termin mamy pewnie taki sam, bo ja też dziś 4 tydzień i 6 dni 😊

Hej.Ja mam podobnie, bo moja córka kończy na koniec maja 14 lat 😉Tez byłam w szoku, bo już zapomnialam jak to jest być w ciazy i odzwyczailam się od małych dzieci 😉 Ale teraz wszystko trzeba sobie przypomnieć. Termin mamy pewnie taki sam, bo ja też dziś 4 tydzień i 6 dni 😊
21 wychodzi wg obliczeń 25 styczeń.Ale do lekarza za 2tygodnie się wybieram🙂

to ja też jestem w gronie tych szczęśliwych mam🤭 córka 16 syn14

reklama
Witam, nieśmiało i ja chciałabym się przywitać, dziś idę na betę pierwszy raz, termin porodu wypadałby na 22.01 w domu 18, 15 i 4 latka, ja mam 38lat, pod koniec zeszłego roku poroniłam :(. Wierzę, że tym razem będzie wszystko ok 🫶.
będzie dobrze ja też rok temu poroniłam,w marcu tego roku Biochem tym razem się uda 🍀🙏 trzymam kciuki za betę✊😘

Do góry