wiolaho
Fanka BB :)
o jak fajnie boję się trochę reakcji młodzieży narazie czekam do wizyty aby im powiedzieć ale myślę że będzie dobrzeU nas na pokładzie 15nasto latek i roczniak
Już jestem na bieżąco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o jak fajnie boję się trochę reakcji młodzieży narazie czekam do wizyty aby im powiedzieć ale myślę że będzie dobrzeU nas na pokładzie 15nasto latek i roczniak
Już jestem na bieżąco
trzymam kciuki za piękny przyrostCześć w poniedziałek, oczekiwanie na wyniki bety to czas który jak by się zatrzymał mam nadzieję tylko że to ostatni raz jak muszę na nią czekać
Dziękuję i proszę jeszcze o trzymanie kciuków żebym prędzej zawału nie dostała, niby wiem że może być różnie ale stresuje za każdym razem tak samotrzymam kciuki za piękny przyrost
Trzymamy kciuki. Daj znać jak będziesz wiedziała.Dziękuję i proszę jeszcze o trzymanie kciuków żebym prędzej zawału nie dostała, niby wiem że może być różnie ale stresuje za każdym razem tak samo
Trzymam kciuki żeby się udało, też to moja największa obawaHej gratulacje wszystkim u nas jeśli dobrze tym razem będzie to termin na 21 stycznia. Strasznie się boję mam nadzieję że tym razem to nie biochem
trzymam kciuki za piękna betęCześć w poniedziałek, oczekiwanie na wyniki bety to czas który jak by się zatrzymał mam nadzieję tylko że to ostatni raz jak muszę na nią czekać