reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Coś tu u nas dziś tak cicho i smutno... Jak się czujecie dziewczyny? Ja ostatnio coraz częściej odczuwam mdłości. Wczoraj miałam ochotę na jajka w majonezie a jak zrobiłam to myślałam że się zwymiotuje, nawet ich nie jadłam. W ogóle to wędlina mi strasznie "śmierdzi"

reklama
Coś tu u nas dziś tak cicho i smutno... Jak się czujecie dziewczyny? Ja ostatnio coraz częściej odczuwam mdłości. Wczoraj miałam ochotę na jajka w majonezie a jak zrobiłam to myślałam że się zwymiotuje, nawet ich nie jadłam. W ogóle to wędlina mi strasznie "śmierdzi"
ja od kilku dni kanapki z pomidorem i cebulą 😂 odbija mi się po wodzie ale staram się chociaż te 1,5 l wypijać
Dziś trochę mnie brzuch pobolewa i już łapie mnie strach 🫣
Dziś kończę 5 tydzień 🙂
Plan na dziś spanie 🛌

u mnie dalej ochota na zwykły serek chrzanowy 😅. Dzisiaj jak zjadłam obiad to było mi tak źle, że myślałam że zwymiotuję ale otworzyłam okno pooddychałam świeżym powietrzem i po kilku minutach przeszło plus dalej okropne zmęczenie 😴 no i awersja do słodyczy. Tak jak kocham słodkie musiałam jeść codziennie to teraz to unikam jak ognia 🤣.

Ciekawe jak @Kwiatkowa14 po wizycie ✊
Hmmm sama nie wiem. Ogólnie pecherzyk jest ale to co jest tam w środku nie wygląda jak powinno zwłaszcza przy wysokiej becie. Dr wysłała mnie dziś ponownie na betę i wyszedl przyrost prawie 80 % i jest 9481. I teraz mam mieć w przyszłym tygodniu znów usg ale chyba już się nie nastawiamy 🤦‍♀️ sama nie wiem co o tym myśleć

U mnie ok, czasami odczuwam kłucie lub ciągnięcie w okolicy jajników, ale poza tym czuję się dobrze na razie. Jutro idę zrobić betę a wizytę mam zaplanowaną na 20 maja 😊

IMG_4386.jpeg

Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, ale mam nadzieję że dołączę do grupy aż do stycznia i test okaże się faktycznie pozytywny. Jak myślicie, czy to ciąża? Dziś powinnam dostać okres, kreska jest dość blada.
Jestem po ciąży bezzarodkowej, łyżeczkowanie w lutym, spróbowaliśmy i od razu udało się ponownie. Cieszę się ogromnie ale i boję, tak przeraźliwie że nie umiem tak do końca się cieszyć.
Póki co nie mówimy nikomu, wiemy tylko ja i Mąż ale potrzebowałam się z kimś tym podzielić więc cieszę się że tu trafiłam 😊

ja od kilku dni kanapki z pomidorem i cebulą 😂 odbija mi się po wodzie ale staram się chociaż te 1,5 l wypijać
Dziś trochę mnie brzuch pobolewa i już łapie mnie strach 🫣
Dziś kończę 5 tydzień 🙂
Plan na dziś spanie 🛌
mnie też tak dziś ciągnie brzuch jakbym miała zaraz okresu dostać. Oczywiście siedzę jak na szpilkach i co chwilę chodzę do kibelka sprawdzać czy jest ok

u mnie dalej ochota na zwykły serek chrzanowy 😅. Dzisiaj jak zjadłam obiad to było mi tak źle, że myślałam że zwymiotuję ale otworzyłam okno pooddychałam świeżym powietrzem i po kilku minutach przeszło plus dalej okropne zmęczenie 😴 no i awersja do słodyczy. Tak jak kocham słodkie musiałam jeść codziennie to teraz to unikam jak ognia 🤣.
ja też jakoś nie mogę słodkiego na samą myśl robi mi się niedobrze. Ale to chyba na plus 😎

Hmmm sama nie wiem. Ogólnie pecherzyk jest ale to co jest tam w środku nie wygląda jak powinno zwłaszcza przy wysokiej becie. Dr wysłała mnie dziś ponownie na betę i wyszedl przyrost prawie 80 % i jest 9481. I teraz mam mieć w przyszłym tygodniu znów usg ale chyba już się nie nastawiamy 🤦‍♀️ sama nie wiem co o tym myśleć
kurde, dziwna sprawa. Miejmy nadzieję, że wszytko się rozwinie tak jak trzeba. Cały dzień i Tobie myślałam ❤️

reklama
dziewczyny czytam, ale przez weekend pewnie sobie odpuszczę. I pewnie też przejdę do innej grupy 🥲😁
Szkoda mi tego maja i terminu na styczeń bo doszłam do wniosku że to chyba najfajniejszy okres tą piękną wiosną żeby chodzić w ciąży 😍 ale!
Ja naprawdę nie rozpaczam, po ostatnim poronieniu cieszę się, że po prostu dostałam okres. Nic mnie nie zaskakuje co się ze mną dzieje, leżę sobie i zmieniam pampersy ;)

Buziaki dla Was i Waszych maluchów.
Wszystkiego dobrego 🍀

Do góry