reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Cześć dziewczyny, ja jutro idę na kolejną betę, panicznie się boję „, że przyrost będzie za niski.
Cześć:) dokładnie miałam to samo, szczególnie że poprzednią ciążę poroniłam i tylko widziałam jak moja beta spada
Ale w tej ciąży kontroluje już przyrosty od 12.60 a dzisiaj już 4081,15
Także postaraj się być dobrej myśli 🥰

Dziewczyny, może to trochę za szybko, ale stosujecie już jakieś kremy/ balsamy/ olejki do ciała, żeby maksymalnie przygotować skórę? Ja właśnie zamówiłam olejek Lili&Mu bo ma dobre opinie, ale może macie również coś sprawdzonego?

Ps. Pamiętajcie o wizycie u dentysty! Mój jak tylko usłyszał hasło "ciąża" to na cito mnie wpisał na dziś na przegląd, mimo, że regularnie robimy co pół roku. Uwielbiam go 😅

Dziewczyny, może to trochę za szybko, ale stosujecie już jakieś kremy/ balsamy/ olejki do ciała, żeby maksymalnie przygotować skórę? Ja właśnie zamówiłam olejek Lili&Mu bo ma dobre opinie, ale może macie również coś sprawdzonego?

Ps. Pamiętajcie o wizycie u dentysty! Mój jak tylko usłyszał hasło "ciąża" to na cito mnie wpisał na dziś na przegląd, mimo, że regularnie robimy co pół roku. Uwielbiam go 😅
nic nie używam - rozstępy jak mają wyjść to wyjdą - to moja druga ciąża i nie zamierzam nic używać, zresztą nie lubię się smarować kremami a wręcz nienawidzę

Dokładnie jak mają wyjść to wyjdą.
Ja już mam rozstępy po ciąży więc mi to obojętne, Czy wyjdą następne.

U mnie samopoczucie bardzo dobrze ale nie mam dolegliwości dzisiaj zamierzam spędzić ten dzień na świeżym powietrzu bo pogoda się poprawiła miłego dnia życzę dla was

reklama
Dziewczyny jak dziś samopoczucie? U mnie wciąż mdłości - chyba już będą codziennie
U mnie niestety też mdłości. W poprzedniej ciąży było identycznie i niestety trwało cała ciąże a nawet w trakcie porodu 🤢 brałam te cudowne tabletki xonwea na wymioty, ale średnio pomagało..

Do góry