reklama
natalia16!
Zaangażowana w BB
HejkaHejka, nieśmiało chciałabym dołączyć do Waszej grupy. Nieśmiało bo u mnie dziś dopiero 25dc, ale rano na dwóch testach wyszły dwie kreski, więc wygląda na to że się udałotermin z OM 23.12
wizytę u gina umówiłam na 30.04
![]()

natalia16!
Zaangażowana w BB
CześćCześć dziewczyny, ja jutro idę na kolejną betę, panicznie się boję „, że przyrost będzie za niski.
Ale w tej ciąży kontroluje już przyrosty od 12.60 a dzisiaj już 4081,15
Także postaraj się być dobrej myśli

Dziewczyny, może to trochę za szybko, ale stosujecie już jakieś kremy/ balsamy/ olejki do ciała, żeby maksymalnie przygotować skórę? Ja właśnie zamówiłam olejek Lili&Mu bo ma dobre opinie, ale może macie również coś sprawdzonego?
Ps. Pamiętajcie o wizycie u dentysty! Mój jak tylko usłyszał hasło "ciąża" to na cito mnie wpisał na dziś na przegląd, mimo, że regularnie robimy co pół roku. Uwielbiam go
Ps. Pamiętajcie o wizycie u dentysty! Mój jak tylko usłyszał hasło "ciąża" to na cito mnie wpisał na dziś na przegląd, mimo, że regularnie robimy co pół roku. Uwielbiam go

Artemida90
Fanka BB :)
nic nie używam - rozstępy jak mają wyjść to wyjdą - to moja druga ciąża i nie zamierzam nic używać, zresztą nie lubię się smarować kremami a wręcz nienawidzęDziewczyny, może to trochę za szybko, ale stosujecie już jakieś kremy/ balsamy/ olejki do ciała, żeby maksymalnie przygotować skórę? Ja właśnie zamówiłam olejek Lili&Mu bo ma dobre opinie, ale może macie również coś sprawdzonego?
Ps. Pamiętajcie o wizycie u dentysty! Mój jak tylko usłyszał hasło "ciąża" to na cito mnie wpisał na dziś na przegląd, mimo, że regularnie robimy co pół roku. Uwielbiam go![]()
paola121214
Dokładnie jak mają wyjść to wyjdą.
Ja już mam rozstępy po ciąży więc mi to obojętne, Czy wyjdą następne.
Ja już mam rozstępy po ciąży więc mi to obojętne, Czy wyjdą następne.
Artemida90
Dziewczyny jak dziś samopoczucie? U mnie wciąż mdłości - chyba już będą codziennie
Smerfetka1212
Zaangażowana w BB
U mnie samopoczucie bardzo dobrze ale nie mam dolegliwości dzisiaj zamierzam spędzić ten dzień na świeżym powietrzu bo pogoda się poprawiła miłego dnia życzę dla was
reklama
Annde
Zaangażowana w BB
U mnie niestety też mdłości. W poprzedniej ciąży było identycznie i niestety trwało cała ciąże a nawet w trakcie poroduDziewczyny jak dziś samopoczucie? U mnie wciąż mdłości - chyba już będą codziennie