W.anna
Fanka BB :)
Jak mi się uda dodać to będzie zdj z wczorajszej wizyty. Sama lubię oglądać u innych to i ja dodaję
Wspaniałe zobaczyć taki widok! Cieszymy się razem z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak mi się uda dodać to będzie zdj z wczorajszej wizyty. Sama lubię oglądać u innych to i ja dodaję
Ja, zrobiłam jeden test. Objawy nie są dla mnie żadnym wyznacznikiem. Byłam 3 razy w ciazy i w każdej nagle przestawały mnie boleć piersi. 2 ciążę poronione i z jednej mam synka z 31.12.2022Hej. Czy są jakieś mamy, takie jak ja, które bazują wyłącznie na testach ciążowych I objawach ? Jedna, wiem, że jest Z drugiej strony, ma to swoje plusy, człowiek się niczym nie nakręca i spokojniej się żyje
U mnie biust większy o jeden rozmiar, Sama jestem zdziwiona, że tak wcześnie.I bardzo boli. Poza tym żadnych objawów, Czasem brzuch zaboli i to wszystko. Czasem dopadnie zmęczenie.Pracuje normalnie.
Najgorsze w tym wszystkim, że zaczęły mi pękać naczynka krwionośne na nogach i mam mnóstwo czerwonych kropek.Wiecie co można z tym zrobić i jak temu zaradzić?
u mnie przyrost był on 238%Moze to cos nie tak ze az tyle co?
to czekanie jest dobre i nie dobre z jednej strony na razie na spokojnie czekam na wizytę, nie analizuje rozmiarów pęcherzyka, nie stresuję brakiem serduszka, a z drugiej strony jak widzę zdjęcia innych małych kropek to zazdroszczę, bo chciałabym wiedzieć czy moja kropka też jest ze mną….Hej. Czy są jakieś mamy, takie jak ja, które bazują wyłącznie na testach ciążowych I objawach ? Jedna, wiem, że jest Z drugiej strony, ma to swoje plusy, człowiek się niczym nie nakręca i spokojniej się żyje
U mnie biust większy o jeden rozmiar, Sama jestem zdziwiona, że tak wcześnie.I bardzo boli. Poza tym żadnych objawów, Czasem brzuch zaboli i to wszystko. Czasem dopadnie zmęczenie.Pracuje normalnie.
Najgorsze w tym wszystkim, że zaczęły mi pękać naczynka krwionośne na nogach i mam mnóstwo czerwonych kropek.Wiecie co można z tym zrobić i jak temu zaradzić?
ja też po becie i jest przyrost 110 % mamy wynik 5518 do 23 powinno urosnac na tyle by zobaczyć serduszko czekam na progesteron jak będzie dobry to następne upuszczanie krwi dopiero gdy lekarz zleci badania….Zrobiłam betę, teraz byle do wieczora w oczekiwaniu na wyniki
A z ciążowych nowości strasznie mnie dzisiaj naszło na kanapkę z serkiem topionym, hitem jest to że nie znoszę serków topionych, oczywiście załagodziłam bóla i zjadłam
Piękny wynikja też po becie i jest przyrost 110 % mamy wynik 5518 do 23 powinno urosnac na tyle by zobaczyć serduszko czekam na progesteron jak będzie dobry to następne upuszczanie krwi dopiero gdy lekarz zleci badania….
trzymam kciuki za ciebiePiękny wynik