shootingstar
Fanka BB :)
Czyli za 3 dni będzie i u Ciebie ! Trzymam mocno kciukiSuper!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli za 3 dni będzie i u Ciebie ! Trzymam mocno kciukiSuper!
Mam nadzieję, dziękuję, dam znać jak się coś dowiemCzyli za 3 dni będzie i u Ciebie ! Trzymam mocno kciuki
ja cały czas robię testy, dzisiaj chyba ostatni raz. Ostatnią betę robiłam w zeszły piątek, wyszła 1258,43 średni przyrost to ok. 130%. Wczoraj byłam u lekarza i jest zarodek ale jeszcze bez serduszka. Za kilka dni ma się pojawić. Wizytę mam w pon 3 czerwca bo długi weekend, tak miałabym w piątek, i ani bety ani testów już chyba nie będę robić bo to bez sensu. Mnie też bolą piersi i od progesteronu i pewnie ogólnie hormonów chodzę cała podminowana. Przód głowy mnie boli już nie pamiętam który dzień. Myślałam, że lekarz odejmie mi trochę luteiny, Cyclogestu i duphastonu, a on jeszcze dołożył. No i dołożył Neoparin, i w 14 tyg do szpitala na kilkanaście dni bo posiew chce zrobić i założyć szew okrężny. Ryczeć mi się chce, myślałam, że tym razem daruje mi te zastrzyki. O szwie wiedziałam, że będzie zakładany, ale myślałam, że to jeden niecały dzień w szpitalu. Ale najpierw serce muszę zobaczyć i usłyszeć. W przyszłym tyg. będę kombinować do innego lekarza, który też mnie zna. Tylko jest młody i dopiero się uczy jeśli chodzi o takie trudniejsze przypadki jak ja, ale serce to już chyba potrafi znaleźć. Tylko czy to stare usg które ma w Przychodni mu to umożliwi? Bo zapomniałam dopisać, jeśli ktoś nie pomyślał, co lekarz zobaczy zależy też od jakości usgHej. Czy są jakieś mamy, takie jak ja, które bazują wyłącznie na testach ciążowych I objawach ? Jedna, wiem, że jest Z drugiej strony, ma to swoje plusy, człowiek się niczym nie nakręca i spokojniej się żyje
U mnie biust większy o jeden rozmiar, Sama jestem zdziwiona, że tak wcześnie.I bardzo boli. Poza tym żadnych objawów, Czasem brzuch zaboli i to wszystko. Czasem dopadnie zmęczenie.Pracuje normalnie.
Najgorsze w tym wszystkim, że zaczęły mi pękać naczynka krwionośne na nogach i mam mnóstwo czerwonych kropek.Wiecie co można z tym zrobić i jak temu zaradzić?
ktoś tu widzę spać nie może ?Agnieszka77 przepraszam, że pod Twoim postem o testach rozpisałam się o mojej wizycie. Chciałam tylko wspomnieć, że wczoraj była wizyta. Ale jak to napisałam to się odpaliłam i tak poszło
my z mężem zawsze wcześnie wstajemy i wcześniej się kładziemy, ale ja w ciąży jak jestem to niestety budzę się już tak 1.00-2.00 i już nie mogę zasnąćktoś tu widzę spać nie może ?
@Agnieszka77 też mam piersi o rozmiar większe mogę chodzić bez stanika bo nic nie wisi -stoją na baczność
Ja za to mam bardzo suchą skórę aż swędzi
U mnie codziennie pobudka o 5:00 co do minuty a o 10 takie zmęczenie jakbym przebiegła maraton i najchętniej poszłabym spać, ale jeszcze trochę trzeba się pomęczyć w pracymy z mężem zawsze wcześnie wstajemy i wcześniej się kładziemy, ale ja w ciąży jak jestem to niestety budzę się już tak 1.00-2.00 i już nie mogę zasnąć
to ja też tak w ciąży mam od 3:30-4 już nie śpię tylko wiercę się z boku na bok a w dzień wczoraj miałam odlot że popołudniu spałam dwie godziny co ja nie śpię w ciągu dniamy z mężem zawsze wcześnie wstajemy i wcześniej się kładziemy, ale ja w ciąży jak jestem to niestety budzę się już tak 1.00-2.00 i już nie mogę zasnąć