W.anna
Fanka BB :)
Jak mi się uda dodać to będzie zdj z wczorajszej wizyty. Sama lubię oglądać u innych to i ja dodaję
Wspaniałe zobaczyć taki widok! Cieszymy się razem z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak mi się uda dodać to będzie zdj z wczorajszej wizyty. Sama lubię oglądać u innych to i ja dodaję
Ja, zrobiłam jeden test. Objawy nie są dla mnie żadnym wyznacznikiem. Byłam 3 razy w ciazy i w każdej nagle przestawały mnie boleć piersi. 2 ciążę poronione i z jednej mam synka z 31.12.2022Hej. Czy są jakieś mamy, takie jak ja, które bazują wyłącznie na testach ciążowych I objawach ?Jedna, wiem, że jest
Z drugiej strony, ma to swoje plusy, człowiek się niczym nie nakręca
i spokojniej się żyje
U mnie biust większy o jeden rozmiar,Sama jestem zdziwiona, że tak wcześnie.I bardzo boli. Poza tym żadnych objawów, Czasem brzuch zaboli i to wszystko. Czasem dopadnie zmęczenie.Pracuje normalnie.
Najgorsze w tym wszystkim, że zaczęły mi pękać naczynka krwionośne na nogachi mam mnóstwo czerwonych kropek.Wiecie co można z tym zrobić i jak temu zaradzić?
![]()
u mnie przyrost był on 238%Moze to cos nie tak ze az tyle co?
to czekanie jest dobre i nie dobreHej. Czy są jakieś mamy, takie jak ja, które bazują wyłącznie na testach ciążowych I objawach ?Jedna, wiem, że jest
Z drugiej strony, ma to swoje plusy, człowiek się niczym nie nakręca
i spokojniej się żyje
![]()
U mnie biust większy o jeden rozmiar,Sama jestem zdziwiona, że tak wcześnie.I bardzo boli. Poza tym żadnych objawów, Czasem brzuch zaboli i to wszystko. Czasem dopadnie zmęczenie.Pracuje normalnie.
Najgorsze w tym wszystkim, że zaczęły mi pękać naczynka krwionośne na nogachi mam mnóstwo czerwonych kropek.Wiecie co można z tym zrobić i jak temu zaradzić?
![]()
ja też po becie i jest przyrost 110 % mamy wynik 5518 do 23 powinno urosnac na tyle by zobaczyć serduszkoZrobiłam betę, teraz byle do wieczora w oczekiwaniu na wyniki
A z ciążowych nowości strasznie mnie dzisiaj naszło na kanapkę z serkiem topionym, hitem jest to że nie znoszę serków topionych, oczywiście załagodziłam bóla i zjadłam![]()
Piękny wynikja też po becie i jest przyrost 110 % mamy wynik 5518 do 23 powinno urosnac na tyle by zobaczyć serduszkoczekam na progesteron jak będzie dobry to następne upuszczanie krwi dopiero gdy lekarz zleci badania….