Artemida90
Fanka BB :)
dziękuje na szybko robiłam zdjęcie już poprawiłamKochana, przytnij zdjęcie, bo na górze są Twoje dane
Bardzo się cieszę, że jest wszystko w porządku![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuje na szybko robiłam zdjęcie już poprawiłamKochana, przytnij zdjęcie, bo na górze są Twoje dane
Bardzo się cieszę, że jest wszystko w porządku![]()
Przykro miOdebrałam wynik beta prawie 40tys wczoraj był zarodek ale bez akcji serca .
Podejrzewam że serce nie zabije bo powinno dawno bić.
Niema jeszcze bo to diagnostyka.Przykro miA jak progesteron? Bo pisałaś, że dostałaś skierowanie na jedno i drugie.
Ja robiłam betę w diagnostyce o miałam przed 17 wyniki. Ale laboratoriów jest dużo w Polsce z diagnostyki.Kurcze robiła któraś z was Bete w diagnostyka+ mówili że wyniki po 15 będą a nadal cisza
Nie wiem co powiedzieć ale jak ciąża się zatrzymała to by beta też nie rosła. Jaki był poprzedni wynik? Jest przyrost ?Odebrałam wynik beta prawie 40tys wczoraj był zarodek ale bez akcji serca .
Podejrzewam że serce nie zabije bo powinno dawno bić.
Badałam na początku tylko .Ja robiłam betę w diagnostyce o miałam przed 17 wyniki. Ale laboratoriów jest dużo w Polsce z diagnostyki.
Nie wiem co powiedzieć ale jak ciąża się zatrzymała to by beta też nie rosła. Jaki był poprzedni wynik? Jest przyrost ?
Robiłaś w Alabie? Moje ostatnie dwie były dopiero po północyA mojej bety dalej nie ma![]()
A dobrze pobrałaś próbkę? Ja raz odwaliłam, że przy badaniach do pracy nie umyłam się dokładnie i właśnie sporo bakterii wyszło. Ogólnie przy infekcji oprócz bakterii są azotyny i limfocyty w moczu.Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj podstawowe badania od położnej, w tym badanie moczu i wyszło dużo bakterii, sporo ponad normęCo się z tym robi? Podejrzewam, że jak spłyną wszystkie wyniki, to ta położna coś tam napisze (w Medicover tak jest), ale nie wiem kiedy to będzie. A tak się z ciekawości pytam. Bo jeśli by to miało wymagać szybkiej interwencji to sobie zabookuję szybko jakaś telekonsultację nawet.