reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

ja tłumaczyłam mojej 2 latce że mama nie moze jej nosić na rączkach bo mama ma małą dzidzie w brzuszku to zaglądała mówiła nie widzę. A na anstpeny dzień z kim nie rozmawiała to mówiła że mama ma w brzuchu dzidzie. Tak tak powiedziała wszytkim. Taka jest tajemnicza
Haha mała aparatka :) fajnie będą się bawić wspólnie . Moja to już bardziej będzie mama niż siostra bo skończy 18 lat jak urodzę 😁moja mama zostają już babcią będąc w wieku w który ja urodzę 😁

reklama
Mi dziś potwornie nie dobrze ale nie wiem czy z nerwów bo czekam na betę czy będzie mi to towarzysz nie przerwanie już jak poprzednim razem i że tylko popatrzę na jedzenie i będzie mi wystarczyło aby zwrócić

Dziewczyny za mną ciężka noc, miałam dość duże boleści, które mnie obudziły w nocy. To samo działo mi się na samym początku jeszcze przed wizytą u ginekologa, a był pęcherzyk więc mimo wszystko staram się nie denerwować. Dziś słabo z apetytem, o 17:50 mam lekarza, liczę, że zobaczę mimo wszystko moje maleństwo:( 6 tydz 3 dzień. Ja nie dostałam duphastonu, ani luteiny. Lekarz powiedział, że jeśli będzie plamienie to wtedy, ale, że jak bardzo chce to dostanę receptę. Zastanawiam się może to by mnie trochę uspokoiło. Ktoś jeszcze nie przyjmuje?

Dziewczyny za mną ciężka noc, miałam dość duże boleści, które mnie obudziły w nocy. To samo działo mi się na samym początku jeszcze przed wizytą u ginekologa, a był pęcherzyk więc mimo wszystko staram się nie denerwować. Dziś słabo z apetytem, o 17:50 mam lekarza, liczę, że zobaczę mimo wszystko moje maleństwo:( 6 tydz 3 dzień. Ja nie dostałam duphastonu, ani luteiny. Lekarz powiedział, że jeśli będzie plamienie to wtedy, ale, że jak bardzo chce to dostanę receptę. Zastanawiam się może to by mnie trochę uspokoiło. Ktoś jeszcze nie przyjmuje?
Mi lekarz powiedział że nie ma udowodnionego że duphaston pozwala utrzymać ciążę więc żeby sobie to odpuścić, więc słucham go co zaleca 🤷🏼‍♀️

Ja mam taki kaszel suchy duszący, ze az sie do lekarza zapisalam bo mnie od kaszlu brzuch az boli bo ciagle macica w napięciu .. i to co mozna w ciazy to mnie nawet nie rusza .. jak woda :(

reklama
Ta mnie jakoś prawa pachwina ciągnie boli na zmianę z lewą ale po prawej stronie jest tak dokuczliwe, że ciężko siedzieć. Macam tylko cycki czy bolą..

Do góry