reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
No to witam w gronie 🫣😂 na dodatek ukrywam się że siedzę w domu bo na tak wczesnym etapie nie chcemy nikomu mówić a mój lekarz od razu wysłał mnie na l4 aż sama byłam w szoku że tak wcześnie 🤷🏼‍♀️
my też nikomu nie mówimy zwłaszcza że dwa razy się nie powiodło
Rodzicom jak zobaczę serduszko a reszta po 12 tyg

Dziewczyny ja w lipcu na Majorke oczywiście kupowałam wakacje zanim byłam w ciąży… ale to już będzie po 3 miesiącu, więc nie nakręcam się że coś będzie nie tak. Planuje przetrwać pod parasolką 🙄 pytałam Gina i mowil, ze nie ma przeciwwskazań, licze ze tak będzie i w lipcu

reklama
Dziewczyny pamiętajcie żeby pić ok 2/ 3 litry wody dziennie, bo to wpływa na wytwarzanie się łożyska i wód płodowych, a niedobór później wód płodowych hamuje rozwój dziecka . Bierze ktoś z Was luteinę ? Biorę od 2 dni i mam taki zjazd że ledwo żyję ( zawroty głowy , osłabienie mięśni ) , napisałam właśnie do gina. Progesteron na mnie źle działa , przy in vitro też go brałam i było to samo . Teraz przepisała mi , bo luteina przy endometriozę i ciąży jest wskazana .

Do góry