reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

A jak ta waga wypada w centylach? :D
Następna tez mam w 29+2 i zastanawiam się czy Dzidzius ma szansę przypakowac aż 500g przez 2 tyg 😶‍🌫️
nie wiem, nie znam sie na tych centylach i o co w tym chodzi 😂 ale mowila ze szykuje sie na sporego pana bo nogi tez ma dlugie 😂 wiec bedzie wielki po starym i porod zaczal mnie martwic jeszcze bardziej 😂😂

reklama
nie wiem, nie znam sie na tych centylach i o co w tym chodzi 😂 ale mowila ze szykuje sie na sporego pana bo nogi tez ma dlugie 😂 wiec bedzie wielki po starym i porod zaczal mnie martwic jeszcze bardziej 😂😂
Nooo u mnie też zapowiada się spory bobas. Tym bardziej że my z mężem oboje wysocy. Ja nie wiem jak takiego kloca urodzę.

Nogi to tam nic, u męża w rodzinie łącznie z mężem wszyscy mają duże głowy i u naszego synka ta głowa też już jest dość spora 😂 jakoś się musi przecisnąć 😂

Nooo u mnie też zapowiada się spory bobas. Tym bardziej że my z mężem oboje wysocy. Ja nie wiem jak takiego kloca urodzę.
Na pocieszenie jak zobaczyłam nogę mojego młodszego syna na prenatalnych to się załamałam 😂 była taaaaka długa 😂 mój mąż ma prawie dwa metry, ja ponad 170, starszy syn ważył 4 kg 😆 i urodził się dlugi ale chudy 💪 nie było źle

Mi na porodówce powiedzieli że syn ma 3,5 kg a miał 4 a drugi miał mieć 3,5 i miał równe 3,5 także z tym ważeniem też może być różnie 😉
Mi ostatnią poród wywołali przed terminem ze względu na podejrzenie sporej wagi dziecka a po porodzie okazało się, że Miłoszek urodził się mniejszy od brata😊 i wywołanie mnie tylko zmęczyło 🙈

A ogólnie to powiem Wam dziewczyny , że Zaczynam być przerażona porodem🙈 trochę mnie bolał brzuch w nocy i mi się przypomniały te bóle porodowe. Boję się tego strasznie aż mi się płakać chce jak pomyślę o tym. Dzisiaj byłam na badaniach bo w czwartek mam wizytę i rozmawiałam z położną i ona mi powiedziała że szybko pójdzie bo to kolejny poród a ja na to że boli tak samo jak każdy🙈 do tego bólu nie da się przyzwyczaić. I zażartowała żeby współżyć dużo 🤣🤣🤣 poza tym czuję się gruba i ciąża to piękny czas i stan a ja czuję się nalana🙈 a to jeszcze 8 tygodni zostało. I zaczęły się u mnie nocne skurcze w łydkach 😱 ciekawe czy coś dostanę na to w czwartek na wizycie 🤔

reklama
A ogólnie to powiem Wam dziewczyny , że Zaczynam być przerażona porodem🙈 trochę mnie bolał brzuch w nocy i mi się przypomniały te bóle porodowe. Boję się tego strasznie aż mi się płakać chce jak pomyślę o tym. Dzisiaj byłam na badaniach bo w czwartek mam wizytę i rozmawiałam z położną i ona mi powiedziała że szybko pójdzie bo to kolejny poród a ja na to że boli tak samo jak każdy🙈 do tego bólu nie da się przyzwyczaić. I zażartowała żeby współżyć dużo 🤣🤣🤣 poza tym czuję się gruba i ciąża to piękny czas i stan a ja czuję się nalana🙈 a to jeszcze 8 tygodni zostało. I zaczęły się u mnie nocne skurcze w łydkach 😱 ciekawe czy coś dostanę na to w czwartek na wizycie 🤔
Ja miałam tez dzis niespokojna noc. Maly chyba nabył jakas dziwna nową umiejetnosc buszowania jakby miał czkawkę z podskokami naraz. Dobra godzinę nie mogłam przez to zasnac i też pobolewal mnie brzuch, ale to przez te jego podrygi. Trochę go pogłaskałam i przestał. Ale rano po sniadaniu jak przez 20 min był cicho to mało nie zeszłam na zawał. Na szczęście potem zaczął kopać normalnie i teraz też się odzywał.
Ja naprawdę osiwieje, dzis zamawiam detektor 🤨

Do góry