Cytrynka122
Fanka BB :)
Hej, hej Można dołączyć? Termin mam wyznaczony na 21 stycznia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witamy i zapraszamy wiemy juz kto tam puka w brzuszku?Hej, hej Można dołączyć? Termin mam wyznaczony na 21 stycznia
He he, a ja wystarczy, że zjem z dwie przejrzałe, takie bardzo miękkie śliwki (najlepiej tę żółte) i na następny dzień gwarantowane wypróżnienie, a o tych ogórkach z czekoladą pierwsze słyszę. Na mnie czekolada zawsze działa zaparciowo.mnie nie rusza sliwka z kefirem ani czekolada z ogorkami jablko z kawa nic haha. Ani lactuloza w syropie teraz musze juz chyba od dupy strony probowac albo jakies wlewki albo czopki
Też bym nie czekała! Będziesz spokojniejsza jak pójdziesz na izbę przyjęć. Może najpierw tam przedzwoń? Daj znać czy się udałoMam pytanie czy ktoś może miał podobną sytuację. Mam infekcję intymną a mój lekarz jest na urlopie tydzień. Pani w rejestracji mówiła żeby pójść na izbę przyjęć, ale ja nie wiem czy w takich przypadkach przyjmują bo następną wizytę kontroli mam za tydzień, ale też oczywiście czytałam że infekcje w ciąży należy jak najszybciej leczyć bo może dojść do przedwczesnego porodu... I teraz nie wiem
Wiemy Czekamy na naszą dziewczynkę Malutka waży już prawie 500 gwitamy i zapraszamy wiemy juz kto tam puka w brzuszku?
ja jak zjadlam taka mieszanke ogorkow to biegunke mialam zawsze murowanaHe he, a ja wystarczy, że zjem z dwie przejrzałe, takie bardzo miękkie śliwki (najlepiej tę żółte) i na następny dzień gwarantowane wypróżnienie, a o tych ogórkach z czekoladą pierwsze słyszę. Na mnie czekolada zawsze działa zaparciowo.
to juz kawał kobity jak ten czas leci dopiero co mialysmy serduszko i czekalysmy na te wizyty a tu juz pol kilo czlowiekaWiemy Czekamy na naszą dziewczynkę Malutka waży już prawie 500 g
W mojej przychodni pracuje tylko dwóch ginekologów. Pani z recepcji nie zaproponowała mi wizyty u drugiego, więc albo go nie było albo nie lubią się wymieniać pacjentkami powiedziała żeby jechać na IPAnetalol a nie masz dostępu do innego lekarza? W takiej sytuacji każdy powinien ciebie przyjąć na Vito.