Annnna1994
Fanka BB :)
No niektórzy nawet w 43 ja nigdy nie dotrwałam dalej niż do 31Też tak mówiłam lekarzowi ja urodziłam w 41 tygodniu więc byłam w ciazy 10 miesięcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niektórzy nawet w 43 ja nigdy nie dotrwałam dalej niż do 31Też tak mówiłam lekarzowi ja urodziłam w 41 tygodniu więc byłam w ciazy 10 miesięcy
W pierwszej ciazy mnie w 7-8 tygodniu dosłownie potrafiło zgiąć w pół. Byłam z tym u lekarza, ale nic się nie działo. Nawet 1 dzień plamiłam. Skontrolować warto, ale to nie musi być nic złego.Oczywiście się śmieje. Dziewczyny ja mam z kolei okropne bóle brzucha. Już nie wiem czy to przez torbiel krwotoczna czy przez więzadła. Chociaż przy tak małym dziecku nie powinno jeszcze aż tak boleć
O, a mój to znowu by mnie wysyłał że wszystkim na Izbę przyjęć, bo zawsze wszystko jest "niepokojące". A przecież ten bol jest normalny, o ile nie jest bardzo silny.Ja jak zaczęłam z doktorkiem temat o bólu brzucha i to nie koniecznie podbrzusza to przerwał mi w trakcie i mówi że tak ma być. Rozciąga się wszytko i będzie boleć... Pogadane
Nie stresuj się na zapas! Taki poziom utrzyma Ci ciąże na luzie do jutra Zobaczysz co powie lekarz. Mi wciąż po dzisiejszej wizycie nikt nie zareagował na moje +/- 15Mam wyniki. Niestety progesteron ostro leci w dół i już umieram z nerwów…
16.12 - beta 15224, progesteron 17.4
18.12 - beta 22381, progesteron 16.6
20.12 - beta 31640, progesteron 14.3
Jak dzisiaj wizyta?Nie stresuj się na zapas! Taki poziom utrzyma Ci ciąże na luzie do jutra Zobaczysz co powie lekarz. Mi wciąż po dzisiejszej wizycie nikt nie zareagował na moje +/- 15
dopóki nie ma plamien nie denerwuj się bo nerwy nie pomagają. Na wizycie się wszystkiego dowiesz pewnie da Ci progesteronMam wyniki. Niestety progesteron ostro leci w dół i już umieram z nerwów…
16.12 - beta 15224, progesteron 17.4
18.12 - beta 22381, progesteron 16.6
20.12 - beta 31640, progesteron 14.3
Ale duży człowiek!Mamy na pokładzie człowieka 1,3cm z sercem!
Jestem w plecy 3 dni co do terminu z miesiączki, ale zostawiamy ten 4.08 na razie
*ja i tak mam zamiar urodzić w lipcuMamy na pokładzie człowieka 1,3cm z sercem!
Jestem w plecy 3 dni co do terminu z miesiączki, ale zostawiamy ten 4.08 na razie