reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Właśnie się zastanawiałam wczoraj. Jedne aplikacje pokazują 3+.. a drugie 4 tydzień i już sama nie wiem który 😂chyba już mi mózg hormony zajęły. Według kalendarza okres 24.12 a owulacja była 3 dni wcześniej

Mam wyniki. Niestety progesteron ostro leci w dół i już umieram z nerwów… 😥😥😥

16.12 - beta 15224, progesteron 17.4
18.12 - beta 22381, progesteron 16.6
20.12 - beta 31640, progesteron 14.3

Oczywiście się śmieje. Dziewczyny ja mam z kolei okropne bóle brzucha. Już nie wiem czy to przez torbiel krwotoczna czy przez więzadła. Chociaż przy tak małym dziecku nie powinno jeszcze aż tak boleć :(
W pierwszej ciazy mnie w 7-8 tygodniu dosłownie potrafiło zgiąć w pół. Byłam z tym u lekarza, ale nic się nie działo. Nawet 1 dzień plamiłam. Skontrolować warto, ale to nie musi być nic złego.

Ja jak zaczęłam z doktorkiem temat o bólu brzucha i to nie koniecznie podbrzusza to przerwał mi w trakcie i mówi że tak ma być. Rozciąga się wszytko i będzie boleć... Pogadane 🤷🏼‍♀️
O, a mój to znowu by mnie wysyłał że wszystkim na Izbę przyjęć, bo zawsze wszystko jest "niepokojące". A przecież ten bol jest normalny, o ile nie jest bardzo silny.

Nie stresuj się na zapas! Taki poziom utrzyma Ci ciąże na luzie do jutra :) Zobaczysz co powie lekarz. Mi wciąż po dzisiejszej wizycie nikt nie zareagował na moje +/- 15 🙈

dopóki nie ma plamien nie denerwuj się bo nerwy nie pomagają. Na wizycie się wszystkiego dowiesz pewnie da Ci progesteron 🤞

reklama
Do góry