Dziewczyny wracam do domu!! 2 lekarzy sprawdzało usg (raczej wpatrywało się w ekran), widać zarodek i jakby pulsujące delikatnie tętno, ze względu na to ze mały zarodek 4mm nie mają 100% pewności, jest nadzieja ze jeszcze się rozwinie, więc czekamy i mam się zgłosić w przyszłą sobotę na badania do szpitala. Uff, jest jeszcze nadzieja, dziękuję za wsparcie
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
przybijam piąteczke też schudłam 1,5 kgHello my friend Ja aktualnie schudłam 1kg, jeszcze tylko 1,5 i zejdę do wagi sprzed pierwszej ciąży, co było niemożliwe bez tej ciąży jak widać
Annnna1994
No i pięknie, bardzo się cieszęDziewczyny wracam do domu!! 2 lekarzy sprawdzało usg (raczej wpatrywało się w ekran), widać zarodek i jakby pulsujące delikatnie tętno, ze względu na to ze mały zarodek 4mm nie mają 100% pewności, jest nadzieja ze jeszcze się rozwinie, więc czekamy i mam się zgłosić w przyszłą sobotę na badania do szpitala. Uff, jest jeszcze nadzieja, dziękuję za wsparcie
Mama23?????
musiało być dobrze , kiedy kontrola ?Dziewczyny wracam do domu!! 2 lekarzy sprawdzało usg (raczej wpatrywało się w ekran), widać zarodek i jakby pulsujące delikatnie tętno, ze względu na to ze mały zarodek 4mm nie mają 100% pewności, jest nadzieja ze jeszcze się rozwinie, więc czekamy i mam się zgłosić w przyszłą sobotę na badania do szpitala. Uff, jest jeszcze nadzieja, dziękuję za wsparcie
NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
Jak tam Aniu? Na oddziale już? Mówili coś?Dziękuję, że pamiętasz czekam właśnie na przyjęcie, mam jeszcze minimalna nadzieję, że będzie dobrze
wiolaho
to bardzo dobre wieści trzymamy kciuki ,aby skończyło się tylko na strachuDziewczyny wracam do domu!! 2 lekarzy sprawdzało usg (raczej wpatrywało się w ekran), widać zarodek i jakby pulsujące delikatnie tętno, ze względu na to ze mały zarodek 4mm nie mają 100% pewności, jest nadzieja ze jeszcze się rozwinie, więc czekamy i mam się zgłosić w przyszłą sobotę na badania do szpitala. Uff, jest jeszcze nadzieja, dziękuję za wsparcie
Będzie dobrze
wiolaho
cudownie rośnij zdrowo18.12 -Beta 35,10
Prożek 26,40
20.13 beta 131,42
Prożek 28,70
Annnna1994
Pięknie18.12 -Beta 35,10
Prożek 26,40
20.13 beta 131,42
Prożek 28,70
reklama
angeliskax
Moderator
Super!!!!Dziewczyny wracam do domu!! 2 lekarzy sprawdzało usg (raczej wpatrywało się w ekran), widać zarodek i jakby pulsujące delikatnie tętno, ze względu na to ze mały zarodek 4mm nie mają 100% pewności, jest nadzieja ze jeszcze się rozwinie, więc czekamy i mam się zgłosić w przyszłą sobotę na badania do szpitala. Uff, jest jeszcze nadzieja, dziękuję za wsparcie
Podziel się: