reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
A jak można się dostać na prywatne forum? :)

Przy okazji się przywitam i przedstawie naszą dwójkę 😁

Mam 30 lat. Dziś 16+1, termin na 20.01.
W niedziele poczułam pierwsze ruchy 😍 a bardziej takie łaskotanie 😁
Jest to moja pierwsza ciąża i aż ciężko uwierzyć, ze tak wcześnie ale wiem po prostu ze to "to" 😁 i o dziwo brzuszek też mam już spory 🙈 chyba taka budowa ciała 🤷‍♀️

Na dzisiejszej wizycie u ginekologa potwierdzona została też płeć, synek (Filip) 😍🥰

Pozdrawiam styczniowe mamusie 😊

Ostatnia edycja:
A jak można się dostać na prywatne u mnie dziś 16

Na razie jest Was tu kilka, piszcie ze sobą, my chętnie dołączymy i z Wami tu popiszemy.
Na prywatnym wątku chętnie Was zobaczymy, ale musimy wiedzieć, kogo wpuszczamy :)

W jakim tygodniu jesteście, jak się czujecie.
Ogarniacie już wyprawkę? :)
Oprócz problemów z zębami czuje się świetnie 😊 niestety cierpie na dentofobię wiec można sobie wyobrazić stan moich zębów w tym momencie.. tak jak napisałam wyżej 16t1d 😁

Co do wyprawki... jeszcze nic nie mam ale szukam, rozglądam się 🙈
A tak naprawdę chyba potrzebuje jakiś wykaz aby o niczym nie zapomnieć 😂
Ale chyba trzeba zacząć powoli kompletować, to juz zaraz 5 miesiąc 😱 jak to szybko leci.. 😁🥰

Oprócz problemów z zębami czuje się świetnie 😊 niestety cierpie na dentofobię wiec można sobie wyobrazić stan moich zębów w tym momencie.. tak jak napisałam wyżej 16t1d 😁

Co do wyprawki... jeszcze nic nie mam ale szukam, rozglądam się 🙈
A tak naprawdę chyba potrzebuje jakiś wykaz aby o niczym nie zapomnieć 😂
Ale chyba trzeba zacząć powoli kompletować, to juz zaraz 5 miesiąc 😱 jak to szybko leci.. 😁🥰
niby szybko leci a mi sie zaczelo dłuzyc wlasnie 😂 moj cale dnie w pracy i siedze jak taki ulung 😂😂

Oj, ja sobie tez ciągle szukam zajęcia, ale chyba najwiecej czasu to spędzam na głaskaniu brzucha i przeglądaniu forum 🙈😂

Fakt, bedac na zwolnieniu czuje się bezużyteczna 😂

Oj, ja sobie tez ciągle szukam zajęcia, ale chyba najwiecej czasu to spędzam na głaskaniu brzucha i przeglądaniu forum 🙈😂

Fakt, bedac na zwolnieniu czuje się bezużyteczna 😂
Dlatego właśnie ja w tej ciąży nie biorę na razie zwolnienia (ale tylko dlatego, że moja praca na to pozwala). :)
W poprzedniej ciąży musiałam leżeć i to było straszne 🫣🤣

reklama
Do góry