reklama
xaniax
Zaangażowana w BB
A jak można się dostać na prywatne forum?
Przy okazji się przywitam i przedstawie naszą dwójkę
Mam 30 lat. Dziś 16+1, termin na 20.01.
W niedziele poczułam pierwsze ruchy a bardziej takie łaskotanie
Jest to moja pierwsza ciąża i aż ciężko uwierzyć, ze tak wcześnie ale wiem po prostu ze to "to" i o dziwo brzuszek też mam już spory chyba taka budowa ciała
Na dzisiejszej wizycie u ginekologa potwierdzona została też płeć, synek (Filip)
Pozdrawiam styczniowe mamusie
Przy okazji się przywitam i przedstawie naszą dwójkę
Mam 30 lat. Dziś 16+1, termin na 20.01.
W niedziele poczułam pierwsze ruchy a bardziej takie łaskotanie
Jest to moja pierwsza ciąża i aż ciężko uwierzyć, ze tak wcześnie ale wiem po prostu ze to "to" i o dziwo brzuszek też mam już spory chyba taka budowa ciała
Na dzisiejszej wizycie u ginekologa potwierdzona została też płeć, synek (Filip)
Pozdrawiam styczniowe mamusie
Ostatnia edycja:
Na razie jest Was tu kilka, piszcie ze sobą, my chętnie dołączymy i z Wami tu popiszemy.
Na prywatnym wątku chętnie Was zobaczymy, ale musimy wiedzieć, kogo wpuszczamy
W jakim tygodniu jesteście, jak się czujecie.
Ogarniacie już wyprawkę?
Ogarniacie już wyprawkę?
xaniax
Zaangażowana w BB
A jak można się dostać na prywatne u mnie dziś 16
Oprócz problemów z zębami czuje się świetnie niestety cierpie na dentofobię wiec można sobie wyobrazić stan moich zębów w tym momencie.. tak jak napisałam wyżej 16t1dNa razie jest Was tu kilka, piszcie ze sobą, my chętnie dołączymy i z Wami tu popiszemy.
Ogarniacie już wyprawkę?
Co do wyprawki... jeszcze nic nie mam ale szukam, rozglądam się
A tak naprawdę chyba potrzebuje jakiś wykaz aby o niczym nie zapomnieć
Ale chyba trzeba zacząć powoli kompletować, to juz zaraz 5 miesiąc jak to szybko leci..
Palinka13
Moderator
niby szybko leci a mi sie zaczelo dłuzyc wlasnie moj cale dnie w pracy i siedze jak taki ulungOprócz problemów z zębami czuje się świetnie niestety cierpie na dentofobię wiec można sobie wyobrazić stan moich zębów w tym momencie.. tak jak napisałam wyżej 16t1d
Co do wyprawki... jeszcze nic nie mam ale szukam, rozglądam się
A tak naprawdę chyba potrzebuje jakiś wykaz aby o niczym nie zapomnieć
Ale chyba trzeba zacząć powoli kompletować, to juz zaraz 5 miesiąc jak to szybko leci..
Palinka13
Moderator
ja sie zrobilam taki len .. a jak zaczne cos robic ambitnego to Zaraz sie zmecze i nogi mnie rwą wieczoramiOj, ja sobie tez ciągle szukam zajęcia, ale chyba najwiecej czasu to spędzam na głaskaniu brzucha i przeglądaniu forum
Fakt, bedac na zwolnieniu czuje się bezużyteczna
Dlatego właśnie ja w tej ciąży nie biorę na razie zwolnienia (ale tylko dlatego, że moja praca na to pozwala).Oj, ja sobie tez ciągle szukam zajęcia, ale chyba najwiecej czasu to spędzam na głaskaniu brzucha i przeglądaniu forum
Fakt, bedac na zwolnieniu czuje się bezużyteczna
W poprzedniej ciąży musiałam leżeć i to było straszne
No nogi i mnie rwą. Czasami jak się w końcu położę to czuję wręcz taki żar w łydkach i stopachja sie zrobilam taki len .. a jak zaczne cos robic ambitnego to Zaraz sie zmecze i nogi mnie rwą wieczorami
reklama
Palinka13
Moderator
no ja juz nie wiem co mam zrobic z tym .. zimny prysznic i moczenie nog mi pomaga ale na dluzsza mete mocno mnie to irytujeNo nogi i mnie rwą. Czasami jak się w końcu położę to czuję wręcz taki żar w łydkach i stopach