Ja również nie jestemTo w takim razie ja też nie jestem dodana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również nie jestemTo w takim razie ja też nie jestem dodana
Ja już jestem musisz wejść w ten link podesłały dziewczyny wcześniejJa również nie jestem
mi się wyświetla tak samoHej mam problem z dołączeniem do grupy prywatnej
2,92 maluszka Jakie to maleństwo robiło wygibasy nawet moja lekarka się zachwycała Ja totalnie zmiękłam To coś niesamowitego, że teraz człowiek się źle czuje, trochę tyje....a tam taaaakie cudaDaj znać jesteśmy z Tobą myślami
wspaniałe wieści śliczne maleństwo2,92 maluszka Jakie to maleństwo robiło wygibasy nawet moja lekarka się zachwycała Ja totalnie zmiękłam To coś niesamowitego, że teraz człowiek się źle czuje, trochę tyje....a tam taaaakie cuda
Serducho 174, czyli wszystko ok
Mój ludzik
Ale tutaj na grupie podesłały? Wydawało mi się, że niczego nie widziałam, w powiadomieniach, mailach też nie mam, a jak wyszukuję nazwę grupy, to dostaję brak wyników.Ja już jestem musisz wejść w ten link podesłały dziewczyny wcześniej
No tutaj mialam na stronie że muszę wejść jeden z linków podesłały dwa weszlam i jest a teraz tego linku tutaj nie widzę więc. Może to było na szybko tylko dla mnie i usunęły bo kurcze nie widzę teraz goAle tutaj na grupie podesłały? Wydawało mi się, że niczego nie widziałam, w powiadomieniach, mailach też nie mam, a jak wyszukuję nazwę grupy, to dostaję brak wyników.