reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Mnie tez cycuchy mniej bola ale mdlosci nie odpuszczaja . Jak odpuszcza to bedzie zbawienie bo przez to nie mam sily zyc nawet. Jeszcze w pracy sie nawącham tych brudasów bo przyjdzie taki spocony i opiera sie o blat tymi pachami o jezu fuj 😂😂😂
jejku mega współczuję
Jeszcze teraz lato 🤪
U mnie ktoś wczoraj wieczorem smażył boczek na klatce w bloku no musiałam chodzić z zatkanym nosem 🙂↔️

reklama
Akurat jak czułam w weekend grilla to miałam ochotę na kiełbaskę taką wysmażoną 🤪
A wczoraj na noc ni z tego ni z owego na pyzy z mięsem - gdzie normalnie tego nie jem 😜
Ja w tej ciąży nie mam zachcianek jakiś większych, za to w poprzedniej zjadałam wszystko co ostre - tosty z jalapenio czy chilli, gdzie normalnie umieram po zjedzeniu ostrego 🤣

Ale jak teraz powiedziałaś o kiełbasce, to zachciało mi się śledzi w sosie musztardowym :D

Ja mam taką starszą sąsiadkę, która zawsze różne pyszności gotuje i ostatnio rozmaite kapusty, mięska w sosie i inne instensywne zapachy, które w ogóle mi nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie. Niewykluczone, że kiedyś chyba się tam wproszę na obiadek 😂
Oooooo właśnie, od 3 dni śni mi się bigos :D chyba czas zrobić :D

reklama
Do góry