To Cię zgłoszę jutro zrobię naszą listę do aniaslutu wszystkie sa kochane jak mi powiesz dokladnie co mam robic i gdzie klikac to moge byc ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Cię zgłoszę jutro zrobię naszą listę do aniaslutu wszystkie sa kochane jak mi powiesz dokladnie co mam robic i gdzie klikac to moge byc ja
bedzie dobrze, czekamy razem z TobaDzień dobry wszystkim.Ja dzień mam wizytę u lekarza o 16tej. Zasnęłam o 24 a wstałam o 3. Będę ciekawie wyglądać jeszcze po pracy.Stresa mam czy wszystko gra.Milego dnia wszystkim
Cwalinka czekamy na wiadomość, trzymam kciukiDzień dobry wszystkim.Ja dzień mam wizytę u lekarza o 16tej. Zasnęłam o 24 a wstałam o 3. Będę ciekawie wyglądać jeszcze po pracy.Stresa mam czy wszystko gra.Milego dnia wszystkim
Trzymamy kciukiDzień dobry wszystkim.Ja dzień mam wizytę u lekarza o 16tej. Zasnęłam o 24 a wstałam o 3. Będę ciekawie wyglądać jeszcze po pracy.Stresa mam czy wszystko gra.Milego dnia wszystkim
Ja również dziś mam wizytę, tylko ja jeszcze pozniej bo o 19. Boję się strasznie czy te lęki mijają czy do porodu zostają z nami?Dzień dobry wszystkim.Ja dzień mam wizytę u lekarza o 16tej. Zasnęłam o 24 a wstałam o 3. Będę ciekawie wyglądać jeszcze po pracy.Stresa mam czy wszystko gra.Milego dnia wszystkim
Super a gdzie to powiadomienie się pojawi ? Na forum w powiadomieniach ? Czy na e-mail?