reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ja również dziś mam wizytę, tylko ja jeszcze pozniej bo o 19. Boję się strasznie 😞 czy te lęki mijają czy do porodu zostają z nami?
No straszne to jest, ja dziś też kilka razy się zastanawiałam czy nie przyspieszyć wizyty (mam w poniedziałek) przez ten brak bólu piersi 🥺 ale ostatecznie zostawiłam na pon 😢 oby minęło po prenatalnych

No straszne to jest, ja dziś też kilka razy się zastanawiałam czy nie przyspieszyć wizyty (mam w poniedziałek) przez ten brak bólu piersi 🥺 ale ostatecznie zostawiłam na pon 😢 oby minęło po prenatalnych
Mnie też piersi już tak nie bolą
To mija czytałam
Za to od niedzieli mdłości wróciły i znowu masakra jejku wczoraj na noc musiałam zjeść serek to otwarcie lodówki było czymś okropnym 😁 mimo że prawie w niej pusto bo nie robię dużych zakupów ze względu na zmienny apetyt
Wczoraj wieczorem mówię do siebie w łazience - ale mi już dajesz do wiwatu a to dopiero początek, potem nie wrócisz na noc i będę wkur@ czekała na ciebie 🤣🤣🤣🤣🤣

Mnie też piersi już tak nie bolą
To mija czytałam
Za to od niedzieli mdłości wróciły i znowu masakra jejku wczoraj na noc musiałam zjeść serek to otwarcie lodówki było czymś okropnym 😁 mimo że prawie w niej pusto bo nie robię dużych zakupów ze względu na zmienny apetyt
Wczoraj wieczorem mówię do siebie w łazience - ale mi już dajesz do wiwatu a to dopiero początek, potem nie wrócisz na noc i będę wkur@ czekała na ciebie 🤣🤣🤣🤣🤣
ooo to mnie pocieszyłaś 💜 u mnie też wczoraj zjedzenie kolacji było bez sensu, również musiałam odbyć rozmowę przez duży biały telefon 😂

reklama
Do góry