Powinno w powiadomieniach na forum lub w wiadomościach. Nie wiem czy na email, bo nie używam w ogóle skrzynki, którą mam podpiętąSuper a gdzie to powiadomienie się pojawi ? Na forum w powiadomieniach ? Czy na e-mail?
reklama
S
sylwia114@
Gość
Oki dziękujęPowinno w powiadomieniach na forum lub w wiadomościach. Nie wiem czy na email, bo nie używam w ogóle skrzynki, którą mam podpiętą
No jak nikt nie będzie tutaj pisał to będę wiedziała że grupa już jest
shootingstar
Fanka BB :)
No straszne to jest, ja dziś też kilka razy się zastanawiałam czy nie przyspieszyć wizyty (mam w poniedziałek) przez ten brak bólu piersi ale ostatecznie zostawiłam na pon oby minęło po prenatalnychJa również dziś mam wizytę, tylko ja jeszcze pozniej bo o 19. Boję się strasznie czy te lęki mijają czy do porodu zostają z nami?
S
sylwia114@
Gość
Mnie też piersi już tak nie boląNo straszne to jest, ja dziś też kilka razy się zastanawiałam czy nie przyspieszyć wizyty (mam w poniedziałek) przez ten brak bólu piersi ale ostatecznie zostawiłam na pon oby minęło po prenatalnych
To mija czytałam
Za to od niedzieli mdłości wróciły i znowu masakra jejku wczoraj na noc musiałam zjeść serek to otwarcie lodówki było czymś okropnym mimo że prawie w niej pusto bo nie robię dużych zakupów ze względu na zmienny apetyt
Wczoraj wieczorem mówię do siebie w łazience - ale mi już dajesz do wiwatu a to dopiero początek, potem nie wrócisz na noc i będę wkur@ czekała na ciebie
Palinka13
Moderator
Mnie tez cycuchy mniej bola ale mdlosci nie odpuszczaja . Jak odpuszcza to bedzie zbawienie bo przez to nie mam sily zyc nawet. Jeszcze w pracy sie nawącham tych brudasów bo przyjdzie taki spocony i opiera sie o blat tymi pachami o jezu fuj
Muszę zapytać - gdzie Ty pracujesz?Mnie tez cycuchy mniej bola ale mdlosci nie odpuszczaja . Jak odpuszcza to bedzie zbawienie bo przez to nie mam sily zyc nawet. Jeszcze w pracy sie nawącham tych brudasów bo przyjdzie taki spocony i opiera sie o blat tymi pachami o jezu fuj
Palinka13
Moderator
w aptece i uwierzcie mi, to co ja tu ogladam to tylko Pan Bog wieMuszę zapytać - gdzie Ty pracujesz?
Współczuję... Serio...w aptece i uwierzcie mi, to co ja tu ogladam to tylko Pan Bog wie
Ja wiele lat pracowałam w handlu i stwierdzam, że kontakt z klientem to nie jest moje ulubione zajęcie
Od kiedy działam w budowlance, to jest mi dużo lepiej Projekty techniczne nie są roszczeniowe
shootingstar
ooo to mnie pocieszyłaś u mnie też wczoraj zjedzenie kolacji było bez sensu, również musiałam odbyć rozmowę przez duży biały telefonMnie też piersi już tak nie bolą
To mija czytałam
Za to od niedzieli mdłości wróciły i znowu masakra jejku wczoraj na noc musiałam zjeść serek to otwarcie lodówki było czymś okropnym mimo że prawie w niej pusto bo nie robię dużych zakupów ze względu na zmienny apetyt
Wczoraj wieczorem mówię do siebie w łazience - ale mi już dajesz do wiwatu a to dopiero początek, potem nie wrócisz na noc i będę wkur@ czekała na ciebie
reklama
Mialla26
o tak, praca w aptece to kwintesencja pracy z klientem trzymaj się! ja też z branży farmaceutycznej, ale laboratorium, więc praca marzeń bez kontaktu z ludźmiw aptece i uwierzcie mi, to co ja tu ogladam to tylko Pan Bog wie