Aksamitka28
Fanka BB :)
Jak się wierci w brzuchu to jest większy spokójJa również dziś mam wizytę, tylko ja jeszcze pozniej bo o 19. Boję się strasznie czy te lęki mijają czy do porodu zostają z nami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się wierci w brzuchu to jest większy spokójJa również dziś mam wizytę, tylko ja jeszcze pozniej bo o 19. Boję się strasznie czy te lęki mijają czy do porodu zostają z nami?
A możliwe, żebyś miała takie opóźnienie owulacji ?Tak beta z poniedziałku 2200 jakoś dokładnie nie wiem. Na usg dzis pojawiło sie coś w pęcherzyku. Znowu beta i znowu czekać. Ciekawa jestem czy jeżeli ta ciąża przetrwa czy to będzie zdrowe dziecko przy takich przyrostach. I wg Om 6+5 a usg dziś 4+5 wiec nwm dalej więcej niż wiem..masakra
A co mówią lekarze? Owu mogła się tak mocno przesunąć? Jak wygladają przyrosty bety?Tak beta z poniedziałku 2200 jakoś dokładnie nie wiem. Na usg dzis pojawiło sie coś w pęcherzyku. Znowu beta i znowu czekać. Ciekawa jestem czy jeżeli ta ciąża przetrwa czy to będzie zdrowe dziecko przy takich przyrostach. I wg Om 6+5 a usg dziś 4+5 wiec nwm dalej więcej niż wiem..masakra
no więc i ja się skuszę, teraz to już nie ma wyjściaWłaśnie zleciłam zakup cheetosow serowych to jest to!
A co lekarze mówią? Uspokajają coś? Jak Ty się czujesz?Tak beta z poniedziałku 2200 jakoś dokładnie nie wiem. Na usg dzis pojawiło sie coś w pęcherzyku. Znowu beta i znowu czekać. Ciekawa jestem czy jeżeli ta ciąża przetrwa czy to będzie zdrowe dziecko przy takich przyrostach. I wg Om 6+5 a usg dziś 4+5 wiec nwm dalej więcej niż wiem..masakra
Tak beta z poniedziałku 2200 jakoś dokładnie nie wiem. Na usg dzis pojawiło sie coś w pęcherzyku. Znowu beta i znowu czekać. Ciekawa jestem czy jeżeli ta ciąża przetrwa czy to będzie zdrowe dziecko przy takich przyrostach. I wg Om 6+5 a usg dziś 4+5 wiec nwm dalej więcej niż wiem..masakrat
Nic nie mówią. Każą czekaćA co lekarze mówią? Uspokajają coś? Jak Ty się czujesz?
Ja juz sama nie wiem. Taka karuzela emocji stresu ze nawet na nic się nie nastawiamto chyba poniekąd dobre wiadomości ?
ja ubolewam, że przez celiaklie nie mogę spełniać swoich zachcianek ale idzie do mnie cała paka bezglutenowego jedzonkaWłaśnie zleciłam zakup cheetosow serowych to jest to!