reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

ja dziś dzwoniłam tam gdzie mam mieć te badanie. Będzie je wykonywał mój gin. Wiem że tego samego dnia jest pobierana krew. Kurde trochę zaczynam się bać że wyjdą jakieś odchylenia. 🥺
Spokojnie nic się nie stresuj :) opis USG powinnaś dostać tego samego dnia zaraz po wizycie. Badanie z krwi jeśli jest niepokojące to telefonują, jeśli jest okej to cisza. Tak przynajmniej było w przypadku moich prenatanych

reklama
Dziewczyny,

Tak czytam nasze posty i się zastanawiam czy choć jedna z was jest tutaj :
- nie miała problemów z zajściem w ciążę (poronień etc. ogółem niepłodności też )
- nie bierze teraz leków jak luteina czy coś

Z tego co czytam to wszystkie jesteśmy jak na jakimś poligonie z minami z tymi ciążami 😂😂😂

Dziewczyny,

Tak czytam nasze posty i się zastanawiam czy choć jedna z was jest tutaj :
- nie miała problemów z zajściem w ciążę (poronień etc. ogółem niepłodności też )
- nie bierze teraz leków jak luteina czy coś

Z tego co czytam to wszystkie jesteśmy jak na jakimś poligonie z minami z tymi ciążami 😂😂😂
Też tak patrzę, że styczniówki to jakieś turbo wojowniczki 🙈

Dzień dobry dziewczyny , jak się dzisiaj czujecie ? ☀️ja dzisiaj cały dzień w pracy , mam nadzieję że przetrwam ten poligon :) dzisiaj 8 tydzień 1 dzień, zauważyłam od wczoraj mniejsze mdłości i mniejszy refluks, ale za to mam większe wzdęcia brzucha .

reklama
Dzień dobry dziewczyny , jak się dzisiaj czujecie ? ☀️ja dzisiaj cały dzień w pracy , mam nadzieję że przetrwam ten poligon :) dzisiaj 8 tydzień 1 dzień, zauważyłam od wczoraj mniejsze mdłości i mniejszy refluks, ale za to mam większe wzdęcia brzucha .
Hej 🙂 u mnie poranne mdłości są wieczornymi mdłościami, rano w miarę funkcjonuję 😄też muszę przetrwać dziś w pracy, L4 chciałabym dopiero po prenatalnych - im bliżej tym większy stres. U mnie 9+1 🦊

Do góry