reklama
S
sylwia114@
Gość
Dobre dobre uśmiałam sięMi sie teraz tak chcialo nalesnikow.. zrobilam i mi sie odechcialo ..
Zjadłabym ale tak mi się nie chce robić najchętniej bym jechała na samych gotowcach bo o ile jeść jem tak wcale nie mam ochoty tego jedzenia szykowaćMi sie teraz tak chcialo nalesnikow.. zrobilam i mi sie odechcialo ..
Kapozi
Fanka BB :)
Pamiętam jak dzisiaj jak mnie to stresowało! Więc wiem co czujesz oczywiście, dzidzia też się rusza! Ja wtedy dokopałam się do anglojęzycznych stron i tam znalazłam informację, że w 9-10tygodniu tętno jest najwyższe i moze sięgać pod 200. W Polsce chyba nie widziałam takiego artykułu. Na kolejnym USG było już u nas 155 bodajżeO matko dziękuję Ci za ten wpis właśnie też sobie to tak tłumaczę że lepiej więcej niż byłoby za wolne bicie. A przecież w późniejszym etapie na KTG akcelerację są wręcz porządane i świadczą o dobrostanie płodu więc tak to sobie tłumaczę
Może akurat trafiliśmy na ruchy malucha i stąd też większe tętno
Tak ja już też odpaliłam anglojęzyczne stronki bo tam zawsze jakoś lepiej opisują i dokładnie do tego samego się dokopałam zobaczymy w czwartek jakie bedzie. Ale tak dziwnie się czuję bo głowa trochę panikuje a w środku jestem taka spokojna jakbym wiedziała że wszytko będzie dobrze. No ale tylko spokój i cierpliwość pozwoli jakoś wytrwać do tego styczniaPamiętam jak dzisiaj jak mnie to stresowało! Więc wiem co czujesz oczywiście, dzidzia też się rusza! Ja wtedy dokopałam się do anglojęzycznych stron i tam znalazłam informację, że w 9-10tygodniu tętno jest najwyższe i moze sięgać pod 200. W Polsce chyba nie widziałam takiego artykułu. Na kolejnym USG było już u nas 155 bodajże
Migotka2024
Fanka BB :)
Dziewczyny jesteście już po badaniach na toksoplazmozę i inne wynalazki ? Jak tsk to w którym tyg robiliście ? Ja mam wizytę zew 10tyg i zastanawiam się czy już robić , bo gin powiedziała że na spokojnie
Ja dostałam po pierwszej wizycie w 6+1 i zrobiłam 6+5 a wizytę ta zaplanowana mam w czwartek to będzie 9+1. Lekarz mi mówił że nie muszę czekać, im szybciej tym lepiejDziewczyny jesteście już po badaniach na toksoplazmozę i inne wynalazki ? Jak tsk to w którym tyg robiliście ? Ja mam wizytę zew 10tyg i zastanawiam się czy już robić , bo gin powiedziała że na spokojnie
S
sylwia114@
Gość
mam to samoZjadłabym ale tak mi się nie chce robić najchętniej bym jechała na samych gotowcach bo o ile jeść jem tak wcale nie mam ochoty tego jedzenia szykować
S
sylwia114@
Gość
ja dostałam skierowania na te combo przy pierwszej wizycieDziewczyny jesteście już po badaniach na toksoplazmozę i inne wynalazki ? Jak tsk to w którym tyg robiliście ? Ja mam wizytę zew 10tyg i zastanawiam się czy już robić , bo gin powiedziała że na spokojnie
doktor powiedziała żeby zrobić na kolejną
na kolejnej dopiero miałam kartę ciąży założoną
reklama
Ja robiłam w piątek, to było 8+2.Dziewczyny jesteście już po badaniach na toksoplazmozę i inne wynalazki ? Jak tsk to w którym tyg robiliście ? Ja mam wizytę zew 10tyg i zastanawiam się czy już robić , bo gin powiedziała że na spokojnie