reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
O matko dziękuję Ci za ten wpis ❤️ właśnie też sobie to tak tłumaczę że lepiej więcej niż byłoby za wolne bicie. A przecież w późniejszym etapie na KTG akcelerację są wręcz porządane i świadczą o dobrostanie płodu :D więc tak to sobie tłumaczę 😂❤️
Może akurat trafiliśmy na ruchy malucha i stąd też większe tętno
Pamiętam jak dzisiaj jak mnie to stresowało! Więc wiem co czujesz :) oczywiście, dzidzia też się rusza! Ja wtedy dokopałam się do anglojęzycznych stron i tam znalazłam informację, że w 9-10tygodniu tętno jest najwyższe i moze sięgać pod 200. W Polsce chyba nie widziałam takiego artykułu. Na kolejnym USG było już u nas 155 bodajże :)

Pamiętam jak dzisiaj jak mnie to stresowało! Więc wiem co czujesz :) oczywiście, dzidzia też się rusza! Ja wtedy dokopałam się do anglojęzycznych stron i tam znalazłam informację, że w 9-10tygodniu tętno jest najwyższe i moze sięgać pod 200. W Polsce chyba nie widziałam takiego artykułu. Na kolejnym USG było już u nas 155 bodajże :)
Tak ja już też odpaliłam anglojęzyczne stronki bo tam zawsze jakoś lepiej opisują 😂 i dokładnie do tego samego się dokopałam :D zobaczymy w czwartek jakie bedzie. Ale tak dziwnie się czuję bo głowa trochę panikuje a w środku jestem taka spokojna jakbym wiedziała że wszytko będzie dobrze. No ale tylko spokój i cierpliwość pozwoli jakoś wytrwać do tego stycznia 😂

Dziewczyny jesteście już po badaniach na toksoplazmozę i inne wynalazki ? Jak tsk to w którym tyg robiliście ? Ja mam wizytę zew 10tyg i zastanawiam się czy już robić , bo gin powiedziała że na spokojnie

Dziewczyny jesteście już po badaniach na toksoplazmozę i inne wynalazki ? Jak tsk to w którym tyg robiliście ? Ja mam wizytę zew 10tyg i zastanawiam się czy już robić , bo gin powiedziała że na spokojnie
Ja dostałam po pierwszej wizycie w 6+1 i zrobiłam 6+5 a wizytę ta zaplanowana mam w czwartek to będzie 9+1. Lekarz mi mówił że nie muszę czekać, im szybciej tym lepiej

ja dostałam skierowania na te combo przy pierwszej wizycie
doktor powiedziała żeby zrobić na kolejną
na kolejnej dopiero miałam kartę ciąży założoną

reklama
Do góry