reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Jejku że wam się chce gotowac
Ja nie mogę wchodzić do kuchni bo mnie odrzuca
Mi się nie chce 🙈 dwa dni gotowałam gar pomidorowej i teraz tydzień będziemy ją jeść 😂😂😂 bo nie mogę patrzeć na garnki 😂. Moja mama już się śmieje, że jak przyjadę do nich to dostanę obiadki w słoikach 😂 teściowa jak wyczai, że ledwo żyje to też zacznie szaleć 🙈 ... W pierwszej ciąży się buntowałam na wszystko ale to mnie nauczyło, że jak chcą pomagać to się otwiera ramiona 😂 byle nie za bardzo

reklama
w poprzedniej ciąży nie polubiłam się z cukrzycą, też udało mi się ja opanować dieta, ale chodziłam ciągle zła i głodna, bo nie mogłam zjeść tego na co miałam ochotę. Nie mogłam też mieć takiego porodu o jakim marzyłam, więc teraz liczę jednak na cud…
ja nie miałam w poprzednich ciążach i oby było też tak tym razem

Mi się nie chce 🙈 dwa dni gotowałam gar pomidorowej i teraz tydzień będziemy ją jeść 😂😂😂 bo nie mogę patrzeć na garnki 😂. Moja mama już się śmieje, że jak przyjadę do nich to dostanę obiadki w słoikach 😂 teściowa jak wyczai, że ledwo żyje to też zacznie szaleć 🙈 ... W pierwszej ciąży się buntowałam na wszystko ale to mnie nauczyło, że jak chcą pomagać to się otwiera ramiona 😂 byle nie za bardzo
super że masz takie wsparcie rodziny i najbliższych :)
tak , trzeba korzystać z pomocy :)

a ja co ugotuję to nie ma 🙈 czasem uda się że zupa jest na dwa dni

jejku podziwiam was
ja jedyne co to zrobię śniadanie
a w garach stałam hm ponad tydzień temu i skończyło się to dla mnie mega mdłościami i odrzuceniem kurczaka

w poprzedniej ciąży nie polubiłam się z cukrzycą, też udało mi się ja opanować dieta, ale chodziłam ciągle zła i głodna, bo nie mogłam zjeść tego na co miałam ochotę. Nie mogłam też mieć takiego porodu o jakim marzyłam, więc teraz liczę jednak na cud…
ja sie boje ze musialabym sie kluc oprocz heparyny :( oby nie bylo takiej koniecznosci.. jutro jade wlasnie na badania krwi. Juz na toxo i te inne cuda , ciekawe co tam wyjdzie

A to takie idealne, mój miał 191 i się troszkę zmartwiłam ale to pewnie przejściowe więc będę obserwować. Ludziom przecież też skacze tętno z różnych powodów
Nie martw się !! Mój synuś, na wizycie 9+2 miał 195. Lekarz mi mówił, ze lepiej więcej niż za wolno :) też się strasznie stresowałam i wertowalam internet 🙈

reklama
Nie martw się !! Mój synuś, na wizycie 9+2 miał 195. Lekarz mi mówił, ze lepiej więcej niż za wolno :) też się strasznie stresowałam i wertowalam internet 🙈
O matko dziękuję Ci za ten wpis ❤️ właśnie też sobie to tak tłumaczę że lepiej więcej niż byłoby za wolne bicie. A przecież w późniejszym etapie na KTG akcelerację są wręcz porządane i świadczą o dobrostanie płodu :D więc tak to sobie tłumaczę 😂❤️
Może akurat trafiliśmy na ruchy malucha i stąd też większe tętno

Do góry