reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Jejku że wam się chce gotowac
Ja nie mogę wchodzić do kuchni bo mnie odrzuca
Mi się nie chce 🙈 dwa dni gotowałam gar pomidorowej i teraz tydzień będziemy ją jeść 😂😂😂 bo nie mogę patrzeć na garnki 😂. Moja mama już się śmieje, że jak przyjadę do nich to dostanę obiadki w słoikach 😂 teściowa jak wyczai, że ledwo żyje to też zacznie szaleć 🙈 ... W pierwszej ciąży się buntowałam na wszystko ale to mnie nauczyło, że jak chcą pomagać to się otwiera ramiona 😂 byle nie za bardzo

reklama
w poprzedniej ciąży nie polubiłam się z cukrzycą, też udało mi się ja opanować dieta, ale chodziłam ciągle zła i głodna, bo nie mogłam zjeść tego na co miałam ochotę. Nie mogłam też mieć takiego porodu o jakim marzyłam, więc teraz liczę jednak na cud…
ja nie miałam w poprzednich ciążach i oby było też tak tym razem

Mi się nie chce 🙈 dwa dni gotowałam gar pomidorowej i teraz tydzień będziemy ją jeść 😂😂😂 bo nie mogę patrzeć na garnki 😂. Moja mama już się śmieje, że jak przyjadę do nich to dostanę obiadki w słoikach 😂 teściowa jak wyczai, że ledwo żyje to też zacznie szaleć 🙈 ... W pierwszej ciąży się buntowałam na wszystko ale to mnie nauczyło, że jak chcą pomagać to się otwiera ramiona 😂 byle nie za bardzo
super że masz takie wsparcie rodziny i najbliższych :)
tak , trzeba korzystać z pomocy :)

a ja co ugotuję to nie ma 🙈 czasem uda się że zupa jest na dwa dni

jejku podziwiam was
ja jedyne co to zrobię śniadanie
a w garach stałam hm ponad tydzień temu i skończyło się to dla mnie mega mdłościami i odrzuceniem kurczaka

w poprzedniej ciąży nie polubiłam się z cukrzycą, też udało mi się ja opanować dieta, ale chodziłam ciągle zła i głodna, bo nie mogłam zjeść tego na co miałam ochotę. Nie mogłam też mieć takiego porodu o jakim marzyłam, więc teraz liczę jednak na cud…
ja sie boje ze musialabym sie kluc oprocz heparyny :( oby nie bylo takiej koniecznosci.. jutro jade wlasnie na badania krwi. Juz na toxo i te inne cuda , ciekawe co tam wyjdzie

A to takie idealne, mój miał 191 i się troszkę zmartwiłam ale to pewnie przejściowe więc będę obserwować. Ludziom przecież też skacze tętno z różnych powodów
Nie martw się !! Mój synuś, na wizycie 9+2 miał 195. Lekarz mi mówił, ze lepiej więcej niż za wolno :) też się strasznie stresowałam i wertowalam internet 🙈

reklama
Nie martw się !! Mój synuś, na wizycie 9+2 miał 195. Lekarz mi mówił, ze lepiej więcej niż za wolno :) też się strasznie stresowałam i wertowalam internet 🙈
O matko dziękuję Ci za ten wpis ❤️ właśnie też sobie to tak tłumaczę że lepiej więcej niż byłoby za wolne bicie. A przecież w późniejszym etapie na KTG akcelerację są wręcz porządane i świadczą o dobrostanie płodu :D więc tak to sobie tłumaczę 😂❤️
Może akurat trafiliśmy na ruchy malucha i stąd też większe tętno

Do góry