reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Dziewczyny idę dziś na wizytę, pojadę koło południa, trzymajcie kciuki żeby krwiak nie okazał się większy i żeby fasolka zdrowo rosła, po tej czwartkowej akcji z Sorem nie mam na co czekać, idę sprawdzić czy wszystko ok i prosić o L4 bo chodząc do pracy to się chyba wykończę nerwowo
Trzymam kciuki ❤️ kto jeszcze dzisiaj wizytuje?

Dziewczyny idę dziś na wizytę, pojadę koło południa, trzymajcie kciuki żeby krwiak nie okazał się większy i żeby fasolka zdrowo rosła, po tej czwartkowej akcji z Sorem nie mam na co czekać, idę sprawdzić czy wszystko ok i prosić o L4 bo chodząc do pracy to się chyba wykończę nerwowo
Trzymam w kciuki
Daj znać jak ci poszło :)

Hej

Odnośnie mojego lekkiego przeziębienia (pewnie się dorobiłam bo poszłam spać z lenistwa z mokrymi włosami przy otwartym oknie 🙂) też tak informacyjnie dla innych
Dzwoniłam do kliniki/ przychodni gdzie chodzę do ginekolog
Panie powiedziały że do czasu jak temperatura nie przekracza 37.5-38 to leczyć się domowymi sposobami : odpoczynek, można smarować się i inhalować amolem, cytryną czosnek miód herbata , można nawilżacz włączyć
Jak będzie wyższa temperatura iść do lekarza pierwszego kontaktu żeby osłuchał
Udanego dnia 😁

trzymam kciuki za Twoją fasolkę 🤞🤞🤞 myślę że lekarz bez problemu da Ci zwolnienie w takiej sytuacji

Hej

Odnośnie mojego lekkiego przeziębienia (pewnie się dorobiłam bo poszłam spać z lenistwa z mokrymi włosami przy otwartym oknie 🙂) też tak informacyjnie dla innych
Dzwoniłam do kliniki/ przychodni gdzie chodzę do ginekolog
Panie powiedziały że do czasu jak temperatura nie przekracza 37.5-38 to leczyć się domowymi sposobami : odpoczynek, można smarować się i inhalować amolem, cytryną czosnek miód herbata , można nawilżacz włączyć
Jak będzie wyższa temperatura iść do lekarza pierwszego kontaktu żeby osłuchał
Udanego dnia 😁
kurcze mnie też cos wzięło, pewnie zaraziłam się od syna 🥺 boli mnie gardło, czuję się mega rozbita i z zatok leci. Czekam aż pójdzie na drzemkę i będę się zaraz inhalować.

reklama
Do góry